torstai 7. huhtikuuta 2011

Uusi käytetty rengas

Olenpas ollut tänään toimelias. Kello on yksi ja jossain vaiheessa minulla oli tapana herätä tähän aikaan.. Jokin on kyllä vialla, kun nyt kun ei ole töitä ja saisi nukkua pitkään, niin herää viimeistään yhdeksältä.. Paitsi tänään kyllä, kun oli töitä. Jalosti antoivat tytöt minulle pari siivousvuoroa, että saan edes muutamia tunteja kasaan.. Kävin siis siivoilemassa tänään. Ja huomenna on ihan hurjasti töitä, siivous aamulla ja 7pm. pitäisi mennä bistroonkin! Onneksi lauantaina taas vapaa, eihän tätä työn määrää muuten kestäisi...

Nojoo, siihen toimeliaisuuteen? Kävin siis siivoamassa, en jaksanut siivota kunnolla, mutta silti väitin, että siivosin kaksi tuntia. Uskokoot jos tykkäävät, jos eivät niin enpä tiedä mitä muka voisivat tehdä? Antaa potkut? Ehehee..
Ahkeran ja rankan "kaksituntisen" jälkeen tulin takaisin kämpille ja soitin Beaurepairesille josko sieltä saisi käytettyjä renkaita. Autossa siis kun toinen takakumi tyhjenee säännöllisesti viikon välein ajoi sillä tai ei ja eräs vararenkaan kumi on ollut paksissa Sydneystä asti vararenkaan itsensä ollessa tyhjänä ja hyödyttömänä vararengaslokerossa paksin lattian alla.. Hyödyllinen?

Beaurepairesilla oli käytettyjä renkaita ja sanoivat, että voin samantien mennä autoni kanssa sinne. Nopeasti kävin suihkussa pesemässä rasvaisen pään ja tyhjensin paksin, että vararenkaan saisi jotenkin sujuvasti pois vararengaslokerosta.. Vein auton liikkeeseen ja vaihtoivat kaksi rengasta uusiin käytettyihin, pistivät vararenkaaseen uuden vanhan kumin ja homma oli siinä. Aikaa kului 1,5h ja maksoi kaikkiaan $60! ..pelkäsin jotain satasen luokkaa.. Nyt on paksissa tilaa ja uskaltaa ajella vähän huolettomammin ainakin vähän aikaa taas. Ja vielä kun maanantaina saa auton huollatettua, voisi lähes huojentua sen suhteen. ..Jos ne nyt eivät löydä jotain auton elämän kannalta kohtalollista vikaa..

Käytiin Jonnen kanssa auton renkaanvaihdon valmistumista odotellessa syömässä aamupalaa kahvilassa ja kiertelemässä muutamaa kauppaa. Pitkään olen hiplaillut ja selaillut Pieniä mustia kirjoja ja tänään vihdoin nappasin yhden niistä kassalle asti. The Little Black Book of 4-chord songs.
..Hehe, tutut biisit kirjasta voi laskea ehkä kahden käden sormilla ja helpompaa ja halvempaa olisi kai latailla sointuja netistä. Mutta en vain voinut vastustaa kiusausta! Ja jos nyt kitaristiopinnot saisi jotain uutta kannustusta. Alan melkein itsekin kyllästymään Tupakka, Viina ja Villit Naiset -rämpytykseen. Mutta vain melkein!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti