perjantai 20. elokuuta 2010

Vajaa viikko matkaan.

Kahden viikon päästä ollaan lähdetty reissuun eilen. Kohta alkaa ehkä vähän jännittääkin. Ei oikeastaan vielä, mutta ehkä kohta. Nyt on vaan kamala innostus, ei malttaisi odottaa puoltakaan viikkoa.


Eilen sain kansainvälisen ajokortin postista, eli se asia ainakin on täysin järjestyksessä. Eilen myös saatiin vihdoin katseltua Jaskan kanssa vakuutuksia ja löydettiinkin mielestämme meille sopiva ja suhteellisen kivan hintainen. Vaikka 540€ on melko suolaisen kuuloinen, on se kuitenkin puolet kalleimman vaihtoehdon hinnasta. Ei ole halpaa.

Ilman vakuutusta reissuun lähteminen ei kuitenkaan kamalasti huvita sekään. Jos siellä jotain sattuu, ei ainakaan tarvitse itseään syyttää typeryydestä, kun nyt ei ottanut vakuutusta. Henkilö, tavara ja vastuu juttuja toi meidänkin tuleva vakuutus vain korvaa, mutta eiköhän se riitä. Jos siellä haluaa extremelajeja harrastaa, pitää niihin erikseen hakea lisäturva. Tulee siis pidemmän päälle edullisemmaksi, koska tuskin meillä on vuoden aikana kokoajan mahdollisuus laitesukeltaa, riippuliitää tai hypätä benjihyppyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti