keskiviikko 15. syyskuuta 2010

14.9.10

5:54 pm.

Tänään on siis tarkoitus vielä mennä Little Creaturesiin Fremantlessa. Tommia moikkaamaan vielä viimeisen kerran ennen kuin lähdetään pois Perthistä. Kuulostaapas viimeinen kerta lopulliselta, mutta siis ehkä nyt tämän Aussireissun aikana.

Huomenna siis lähdemme aamusta (tai aamusta ja aamusta, kunhan saamme aikaiseksi) kohti Sydneytä. Muutama välietappi on suunniteltu matkan varrelle (joista voisin kertoa lisää jo nyt, mutten muista ja vihkonen jossa ne (ja sikanaa muuta kaikkea sälää, turhaa, ajankohtaista ja hyödytöntä, kaikki sekaisin) ovat, on jossain tuolla paksissa, enkä juuri nyt jaksa penkoa sitä esille). Kuitenkin, reissusta on tulossa (toivottavasti) mielenkiintoinen ja kenguruitaki tulisi toivottavasti nähtyä myös elävinä.. (Realistiset odotukset eivät ole kovin korkealla viimeaikaisten tulosten perusteella.)

Eilen istuttiim mäkkärissä valehtelematta ainakin 10 tuntia. Hävettää, mutta vaikka on reissussa, tuntuu olevan riippuvainen internetistä ja mäkkärissä sattuu olemaan ilmainen WiFi (jota olen kai joskus aiemminkin kai mainostanut?). Suunniteltiin reissua ja muutenkin tulevaisuutta..Lähinnä minä siiis. Aika avoimelta näyttää, mutta alkaa hahmottua..
(En ole varma, olenko ikinä putkeen ollut noin pitkään sisällä mäkkärissä, vaikka olen siellä töissäkin ollut..Ehkä siksi viimeyönä näin unta, että olin taas jotenkin päätynyt mäkkiin töihin (samaan ja samojen työkavereiden kanssa). Niin, ja että viikonlopun reissulla Australiasta Kotkaan kävin siellä myös syömässä ja moikkaamassa tuttuja :D Sattuivat kaikki olemaan töissä samaan aikaan..Ja näin unta myös Soolosta ja Jaakosta ja jotain muuta hämärää..)

Tänään ei ole kai muuta ihmeellistä tapahtunut..Herättiin taas eri rannalta, mentiin Perthiin hakemaan uudet pankkikortit ja heilumaan kaupungilla muutenvaan..Sitten tultiin Fremantleen pesemään pyykkiä. (Joo, en itsekään osaa hyvin perustella, minkä takia juuri tänne, mutta taka ajatuksena oli kai että) Ja nyt illalla pitäisi Tommi kohta treffata täällä Fremantlessa Little Creaturesin luona. Sitten etsitään taas joku yöpymispaikka ja siinä tämäkin päivä.

Tekstiviestiä odottelen kovasti, josko sitten tietäisi taas tulevaisuudesta vähän lisää..Voi leikkiä olevansa ennustaja ja tietävänsä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. No aivan, mutta omien suunnitelmien edelleen suunnittelu onnistuu huomattavasti helpommin, jos suunnitelmiin kytkeytyvät suunnitelmat ovat selvillä. ..Eli hihuu, tekstiviestiä odotellessa..Mikä maksaa, onhan kello Suomessakin jo kaksitoista (Ihan kuin itse Suomessa olisin tähän aikaan vielä edes hereillä. Täällä on tullut herättyä melko aikaisin, ainakin nyt viimeaikoina. Yöllä ei saa nukuttua, koska on niin kylmä, mutta viimeistään puoli kymmeneltä on pakko nousta, koska on taas liian kuuma. (Tänään oli ensimmäinen aamu, kun nukuttiin niin pitkään..Normaalisti on herätty joskus ennen kahdeksaa!))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti