tiistai 28. syyskuuta 2010

28.9.10

5:14pm. Oisko tänään kuvien vuoro? No tottakai! Kuvia on siis Cänbrasta (Canberra) ja Liverpoolista. Olen ollut himppasen huono kameran kanssa ilmeisesti Sydneyssä ja nyt täällä jossain, missä nyt ikinä olenkaan. Suloisesta tyhjästä renkaastakin (voi, se oli niin parka!) piti ottaa kuva, mutta enpä muistanut. Hyi minua.
Olipa kerran HongKong

HongKongissa oli pinkkejä muovirahoja.
Tosiaan, nyysin siis muutaman kuvan Jaskan kamerasta. Hähää 8)
Kun hengailtiin Kenin kanssa drinkkibaarissa.


Olin tuomari Cänbrassa.


Gumly Gumly oli vähän Wagga Waggasta eteenpäin.

Tirpunen vanhan eduskuntatalon edessä.

Jaska haastatteli jotain tyyppiä..O.o

Liverpool kyltin kanssa 8)
Renkaat ovat ehkä ok tällähetkellä toistaiseksi..En siis ole ihan varma, kaikkien renkaiden paineet "tsekkasin", mutta koska ilmalaite oli ihme automaattihärveli, en oikeastaan tiedä, puuttuiko vai oliko niissä liikaa painetta. Nyt niissä kuitenkin pitäisi olla oikean verran. Seuraavalla kerralla kai pitää etsiä sellainen, mitä osaa itsekin käyttää. Ihan vaan, että pystyy seuraamaan vaikka, josko niissä paineet pysyvät, eikä vaan korjata.

Tänään on ollut taas työnhakupäivä (niin pitkään kun jaksoin). Mitään ei ole oikein kuulunut mistään, mutta ei se oikeastaan haittaa. Tänään on ollut loistava ilma ja olen vain makoillut nurmikolla ja lueskellut. Yöpaikka löytyi koirien- ja vanhusten ulkoilutuspuiston vierestä..Tai välistä. Ihme aamuvirkkua porukkaa täällä! :) Kaikki liikkeellä ennen kahdeksaa. Toisaalta, tänään on lämmin päivä, niin autossa olisikin ollut turhan lämmin muutenkin sen jälkeen.

Tässä koirapuiston vieressä chillaillessa ensin ihmettelin selänrapsuttimilta näyttäviä tikkuja, joita koiranulkoiluttajat puistoon raahasivat. Myöhemmin selvisi, että siinä onkin "koura", mihin saa pallon, eli se onkin kätevä pallonheittolaite! Ei tarvitse kumartua nostelemaan kuolaisia palloja, saatikka muuten käpälöidä niitä. Kunhan heiluttelee tikkua. Vähänkö kätevää.

Voisin ehkä tottuakin pelkkään chillailuun. Nyt ei yksinolokaan masenna, saapahan reilusti vaan olla..Ja odotella puhelinsoittoja, joita ei koskaan tulekaan. Mutta muuten on juuri rentoa. Toisaalta, kai sitä kohta jotain aktiviteettiakin kaipaisi..Mörön karkoitusta näin iltaisin. 8) Ei ihan vielä.

Fiilis on kuitenkin suhteellisen loistava. (Mitään ei siis oikeastaan ole tapahtunut, niin päätän jaaritella kaikkia turhuuksia.) Kesä tulee, eikä sitten enää ole kurjaa. Eikä muutenkaan, vajaa kuukausi niin Jonnekin pääsee tänne. Hihuu.

Ja koska, vaikka kirjoitettavaa piti olla kuinka, en ilmeisesti keksikään yhtään mitään järkevää, päätän jaaritella vielä viimeisen jaarittelukappaleen, vaikkapa epilogin. The End.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti