torstai 30. syyskuuta 2010

Postin tuo, postin tuo..

No okei, eli mainokset, mutta onko sillä niin väliä. Christasta on tullut siis postinjakotyttö. (Eli mainosten, mutta onko se niin justiinsa!) Huomenna ois eka duunipäivä ja saa kävellä. Se on ihan hyvä ehkä vaihteeksi autossa istumisen jälkeen. Hihuu! Rahaa tulee siis sitten jostain..Pitäisiköhän sitä hankkia osoitekin.

Kiva tulla Parramattaan, infosta asti kävin kysymässä läheltä hostelleja, mutta ei! Mikä kaupunki tämä muka on, jossei täällä ole hostellia pienelle tytölle. Joku championg football juttukin, että kaikki hotellitkin joko täyteen buukattuja tai ylihinnoiteltuja - kiitti vaan. Auton kanssa närästäisi lähteä takaisin Sydneyyn, mutta pitää nyt kai katsella sitten. Ehkä sieltäkin joku kiva parkkipaikallinen löytyisi..ehkä. Tai sitten jostain muualta täältä jostain..Vaikka infomies kovasti päätään pudistelikin ja väitti, että kaikki lähimmät ovat Sydneyssä.

Kivasti tänään oli tullut toiseenkin hakemukseen vastaus sähköpostiin. :) Joku siis kuitenkin ehkä huolisi punapäisen tytön duuniin itselleen. Se taas olisi siivoushomma..Hui. Mutta pitää nyt katsastella, josko siitä kuuluisi vielä lisempää ja miten mainostenjako maistuu. Toisaalta, maistuuhan se mikä vaan, kun ei kyllästymiseen asti tarvitse hommailla.

ABN number on mulle taas uusi tuttavuus. Luulin että veroasiat hoituvat TFN:n kanssa, mutta nää kyselee kaikki ABN:nää.. Just joo, voisivat joskus leikkiä selkeitä näiden asioiden kanssa. Vaikka toisaalta, samoin ovat kaikki Suomen veroasiat täyttä hepreaa minulle. Pitää nyt ehkä selvitellä ja katsella, kumpaakaan kun minulla kuitenkaan vielä ole. TFN:n tilasin sillon joskus ennen kun lähdettiin Perthistä, eikä sitäkään vielä ole kuulunut. Josko vaikka tämä sitten. Hyvä että ainakin valinnanvaraa löytyy. :)

Parramatta vaikuttaa melko kivalta kaupungilta/kaupunginosalta, miksi näitä nyt ikinä kutsutaankaan. Vaikka ihan ihrveästi en ole ehtinytkään pyöriä. Hornsby (tai Hornsbyn lähistö (otin siis vihdoin selville, missä viimeksi vietin aikaani)) kun oli ainakin todella pieni. Toisaalta, ei täälläkään ole hostellia, joten tästäkään kamalasti kostu. Plaah. Eli seuraavaksi Google auki ja hostelleja jostain läheltä - kiitos! Jos huomenna vaikka pääsisi ihan oikeaan sänkyyn. Ja pysyisi siellä vaikka jonkin aikaa. Kuulostaa suunnitelmalta minusta.

1 kommentti: