torstai 21. lokakuuta 2010

nicesti weird ch.

Nojoo, eipä siis kamalan kauaa ehtinyt kulua, että täälläkin mua väitetään oudoksi. Mutta mikäpä siinä, en siis ole ainakaan kamalan normaaliksi vielä ehtinyt täällä ollessani muuttua. Ja toivottavasti pysyy tälläisenä.

Mulla ei nyt tälläkertaa ole oikeasti edes mitään asiaa. Mutta kerrankin aikaa ja viitseliäisyyttä kirjoittaa ajatusvirtaa, eli ajattelin käyttää tilaisuuden hyödykseni. Ja ennen kuin teksti tosiaan muuttuu täydeksi ajatusvirraksi ja asiasta toiseen pomppimiseksi, palataan vaikka otsikon ja ensimmäisen kappaleen aiheeseen.

Eilen, eli keskiviikkona tosiaan siis käytiin Joshin kanssa mekaanikolla ja saatiin pyyhkijät ja töötti korjattua. Lauantaina olisi sitten jarrun vuoro, sitä ne eivät voineet heti hoitaa, koska jarrupala pitää tilata. Mekaanikkoseikkailun
(matkalla tapahtui paljon ruuhkaa (eli puolen tunnin matka kesti yli tunnin) ja vähän eksymistä (ajoin siis jo kerran paikan ohi, mutta en tiennyt, että soli oikea paikka. Lol.))
jälkeen mentiin katselemaan maisemia North Sydneystä. I like tätä kaupunkia aika paljon.
 Joshua asuu siis North Sydneyssä ja se käy noilla mestoilla usein lenkkeilemässä ja silleen. Ja maisema tosiaan on näkemisen arvoinen. Uutena vuotena mesta on täynnä ihmisiä (jotain ilotulitusta ja vastaavaa..) ja itsekin alkoi tehdä mieli jäädä Sydneyyn uuden vuoden yli.. Katsoo nyt. Onhan se niitä "must do in Australia" asioita, mutta juuri siksi. I don't need to do anything. I can do. Olen Joshillekin paljon selittänyt suunnitelmattomuudestani ja ehkä kärjistäenkin flown mukana kulkemisesta..
Nojoo, mutta taas eksytään pois aiheesta!
Paikka siis kuitenkin oli sellainen, jossa Joshua viettää paljon aikaa. Ja sillä kerralla, kun mä oon sen mukana, ensimmäiseksi vastaan tulee vanha mies torveen puhallellen! Katsottiin että mitähän ihmettä.. Juteltiin hetki, ja mies oli joku lenkkiseuran suunnannäyttäjä, perästä myöhemmin alkoikin tulla mammoja. Seurasivat sitä torven ääntä ja silleen.

Ja pointti tässä jutussa oli se, että mun seurassa muka tapahtuu aina jotain outoa, oudot asiat ovat muka minun vikani.

Enpä nyt sanoisi ihan niinkään.. Mitä nyt joskus puhun vähän hassusti, keksin omia sanoja, kiilaan liikenneympyrässä poliisin eteen, poliisi tööttäsi, mutta jatkoi matkaa pysäyttämättä.. Hölkkäpappa torven kanssa ja mammalauma perässä.. Pöhpah.

5 kommenttia:

  1. Huhhuh mitä maisemia!!!!!
    Näyttävät Suomessakin aina Sidneyn uudenvuodenilotulituksia. Ehkä sun pitää pysyä siellä vuoden vaihteeseen...
    Ihanan näköistä! <3 =)

    VastaaPoista
  2. Itte tykkään kanssa eniten! Välillä tuntuu kamalan epätodelliselta olla täällä, mutta sitten taas tajuaa, että ihan oikeasti on täällä ja on siistiä! :)

    Itte mietin kanssa, että tänne ehkä pitää jäädä vuodenvaihteen yli.. Hmm, pitää nyt katsoa sitten kun Jonne tulee. Hostellien hinnat ainakin pompsahtavat kivasti aina niihin aikoihin. Jonkun asunnon vuokraus jostain ei kuulostaisi yhtään hullummalta..Keskiviikkoa odotellessa, kun se poika sitten tulee tänne :)

    VastaaPoista
  3. Ajattele, miten nopeasti se aika sit kului =))

    VastaaPoista
  4. Ja Joshille terveisiä ja kiitos kun on auttanut sua niin paljon kaikessa! Miten ihana ihminen!

    VastaaPoista
  5. Jep 8) Se on. Jonne tuo sille muumimukin tullessaan 8) Hihuu. Vaikka se ei kamalasti ole, niin edes jotain kiitosta ja silleen.

    VastaaPoista