sunnuntai 10. lokakuuta 2010

No worries

Tässä on nyt parikin mukavaa päivää takanapäin. Ilman huolia ja kaikki melkoisen jees. Voisi tottua vaikka 8) Tämä reissaaminenhan on ihan kivaa!

Täkäläisissä ihmisissä en ymmärrä sitä, että baariin lähdetään aina kamalan aikasin. Eilen lähdin kahdeksan aikaan common roomiin etsimään ihmisiä, jos vaikka saisin lyöttäydyttyä johonkin porukkaan, mutta paikka oli autio! Kaikki olivat lähteneet jo. Melko masentavaa silloin, kun itsellään on bilefiilis. No pöh. Päätin sitten toimeliaana lähteä yksin baariin. Josko siellä sitten törmäisi ihmisiin.

Ja törmäsihän siellä, kahteen paikalliseen "pikkupoikaan".
(Joo, luulin niitä aluksi korkeintaan 18vuotiaiksi, mutta toinen oli 25 ja sen serkku 20.. Dippaduu, sellaista silläkertaa. Mun jos kenen pitäisi ymmärtää nuoren näköisiä ihmisiä.)
Hengasin niiden kanssa siinä baarissa Balmaissa, lähdettiin toiseen baariin Balmaissa ja loppuillasta päädyttiin kaupunkiin niiden kaverin kyydillä. Huonona ihmisenä, en muista yhdenkään paikan nimeä. Mutta oli ihan mukavaa. Kukaan ei ole koskaan aikaisemmin ikinä tavannut suomalaisia täällä.. Toisaalta, onhan meitä suhteessa aika vähän tavattavaksi. Baarista tultiin taksin kanssa kotinurkille. Niin, ja pojat tottakai maksoivat kaiken.. Dippadii, siipeilijä? Minäkö?
Paikalliset kossukarpalot eivät ole yhtä hyviä kuin Suomessa. :(

Ilta oli siis kamalan kiva ja silleen. Aussipuhetta on aika hankala seurata, silloin kun ne puhuvat toisilleen.. Kamalan nopeaa ja vähän omituista. (Tottakai, kukapa Suomessakaan puhuisi hitaasti ja selkeästi keskenään.) Harmi, kun en muista niiden baarien nimiä missä oltiin.. Tai lähinnä sitä keskustan mestaa, se oli nice! Muualla oli vähän kuollutta.

Mulla on ongelmia kuvien latailun kanssa, eli postailen tätä päivää myöhemmin. 8) Käytiin akvaariossa ja juttuja, eli kuvia haluan mukaan! Mur. (Pingviinejäkin, hii!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti