lauantai 9. lokakuuta 2010

Kuulen Victorian kutsun

..se huhuilee: "Christa, Chriiistaa.. Nyt heti vittu tänne tai joudut pulittamaan sikanaan kaikenmaailman slipeistä".

Soittelin siis tänään Vicroadille. Ja ne sanoivat, että auto ei ole vieläkään minun nimissäni. Voihan vitun kökkö sanon minä ja saatanan Fabian. Olisiko se muka ollut niin vaikeaa silloin toimittaa ne paperit sinne, että olisin saanut autoni omiin nimiini. Suorastaan masentavaa. Nyt tosiaan siis pitää lähteä Victoriaan henkkareiden, siirtopapereiden ja osoitetodisteen kanssa. Eli mun pitää sielläkin kirjoittautua johonkin hostelliin tai jotain, että saan todisteen siitä, että asun oikeasti Victoriassa. Mikähän ei siis oikeasti pidä paikkansa.

Asian saa siis kuitenkin hoidettua niinkin helposti. Katselin netistä, että Wangarattaan (mikä siis silmämääräisesti on lähin kaupunki, jossa Vicroadilla on toimisto) on vain vaivaiset 628km. Siitä tulee siis noin kolmen päivän reissu.
Toivottavasti ainakaan ei sen pidempi.. Toisaalta sitten ei tiedä niistä osoitejutuista, paperisodista.. Jokatapauksessa sinne todennäköisesti pitää tehdä kaksi reissua.. Tai hengata siellä pitkään. En vaan ole kovinkaan luottavainen noiden papereiden nopeassa hoidossa, eli todennäköisesti pitkä reissu nyt ja uusi vähän ajan päästä.

Olisipa kätevää, jos rego menisi kuukautta myöhemmin umpeen. Ollaan kuitenkin Jonnen kanssa jossain vaiheessa lähdössä sinne suuntaan, Melbourneen ja silleen. Olisiko vähän kätevä samalla hoitaa sitten noita juttuja. Mutta ei, tottakai rego menee umpeen samana päivänä kun Jonne tulee. Eli hommat pitää hoitaa ennen sitä tai maksaa myöhästymismaksua sitten (ja hyvällä säkällä vielä slippejä, jos ne katsoo sen kokonaan uudeksi rekisteröitymiseksi. Vaikka en kyllä vieläkään tiedä Victorian slippikäytännöstä. Toisaalta, en kyllä halua ottaa selvääkään niin kauan, kun se ei minua koske!)

Hieno juttu tässä on ainoastaan se, että mulla on hostelli varattu ja maksettu (ainakin suurimmaksi osaksi, dippadii) täällä Sydneyssä 30.10. asti. Tuntuu vähän turhalta lähteä siis Viciin.. Kun muuten ei ollenkaan tunnu kolmen, neljän päivän takia. Toisaalta, jos leikittäisiin, että auto söisi puoli tankillista bensaa reilulla 200kilometrilla (pyöristetään vaikka 250km), syö se tankillisen 500km. (Plus että suurin osa matkasta on tasaista maantieajoa.) Matkaa yhteensä tulee 1256km. Missä on siis reilu kaksi tankillista. Bensoihin ei siis kulu edes kahtasataa (oletetaan, että tankillisen saa $70), öbaut $170 näin karkeasti heittäen. Hostelli(?) ja jotain sapuskaa, muutamia kymppejä? Kuulostaa se halvemmalta kuin $1100 ja $650 Green slip siihen päälle. Rego tottakai pitää sinnekin maksaa, mutta niin se pitäisi täälläkin.
(Nojoo, en kanssa tiedä, mitä kaikkia ajoneuvon siirtämiskuluja ja myöhästymismaksuja Vicroadikin keksii, mutta tuskin ne satoja ovat.)

Eiköhän tästä selvitä, hieman hankalaa ja turhan monimutkaista ehkä, mutta johan mä olen ollut monta viikkoa (lähes) Sydneyssä (tai sen ympäristössä), eli eiköhän se muutenkin ole taas aika lähteä tien päälle. Voi Jeesusta vaan.

Ne miun kivat uudet kuulokkeet mitkä eilen ostin :) Toimii hyvin, eilen ekaa kertaa juttelin Skypessäkin, Hii. Mummin ja Kassun kanssa. 8) Hii. Pitää kokeilla videopuhelua seuraavalla kerralla.
Hii!
(Kuvan laatu? Hii..)
 Iltapalaa yleltä illalta..Terveellistä? Toki.
En ennen edes tiennyt tykkääväni valkosuklaasta. Täällä oon jotenkin sitten löytänyt sen. 8) Omnomn.
Ja toi snacksipussi oli muutenvaan kamalan hyvää pieneen hyvän nälkään. Yllättävän hyvää oikeastaan, miksei tollasia ole Suomessa?
Paikallinen postilaatikko. Voi jeesus, kun ei tohon mahdu kirjekään sisälle taittamatta, niin entä jos niitä on useampi?! No, sitten ne jätetään kivasti aidan päälle tai yritetään väkisin rytätä sisälle.
Etana, etana näytä sarves, onhan pouta sillon ko postia jaetaan..
 Aamupalameininkejä. :D LoL.
Joo, puuroo, kahvii ja Kingii. Hyvä korvike Kymen Sanomille!
 Olohuonemeininkejä hostellista. Näyttääkö kivalta? No niin mustakin! Ja edellisessä hostellissa yleiset tilat käsittivät siis pienen huoneen.

Täällä on kaksi olohuone/ keittiöviritelmää (tällaista) ja kaksi parveketta (alla tai yllä, miten nämä kuvat nyt suostuvat menemään.. Kuvanjärjestelyohjelmalla on taas jotain ongelmia). Ja tietokonekoppi.

 Jes, elikkä parveke (toinen niistä). Hihuu, oikein mukava, tilava ja suojainen. Me likes.
Ja keittiötäkin vähän. Ei ehkä mikään übergurmee tämäkään, mutta huomattavasti parempi kuin edellisessä! Ja isompikin ja siistimpi! Siistiä tosiaan. Siistiä, siistiä, niicu Coolia.

Tykkään tästä paikasta kyllä.

Ja yritän vähän keventää tunnelmaa välillä ainaisen vinetyksen sijaan. En yhtään ihmettele, ettei blogilla ole yhtään lukijoita, kukapa sitä jaksaisi ainaista vinetystä kuunnella! No, odottakaa vain muutama viikko, eiköhän tämä tästä iloksikin muutu. 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti