tiistai 5. lokakuuta 2010

Työtön työnhakija Australiassa part.2

Dodiin, tänään on ollut huono päivä ja päivän päätteeksi sanoin itseni irti. Hah, siitäpähän saivat. Jotenkin tuntui turhan turhauttavalta ja vähän liian epäpalkitsevalta ensin nousta ennen seitsemää, seitsemältä lähteä ajamaan Parramattaan, että ehtii kahdeksaksi työpaikalla ja venailla siellä sitten joka aamu neljäkymmentä viisi minuuttia, ennen kun töitä aletaan edes jakaa.

Tänään aamulla taas ensin meinasin nukkua pommiin, kamalalla kiireellä siis puurot naamaan (jep, hyvä tapa, olen terveellinen) ja kiireellä Parraan. Ja Deep saapuu paikalle vasta 8:25. 'Just 10 more minutes..' ja katoaa yläkertaan kahdeksikymmeneksi. Yhteensä, kun kaiken venailun ja työmatkat laskee mukaan, töissä kuluu aikaa öbaut kahdeksan tuntia. Ja siitä saa palkkaa $50. 'Australiassa on ihan sikakovat palkat joka hommassa..' vai miten se meni? Syönkö jonkun pään? Nojoo, tottahan se on. Poikkeuksia löytyy joka maasta ja mainostenjakaja ei välttämättä ole ihan huippupalkoilla missään maassa.

Kuvassa on siis undulaatteja (olihan undulaatti valkoinen keltatöyhtöinen?), kuten kaikki näkevät?

Nyt etsiskelen siis uutta työtä. Ja chillailen aktiivisesti. Yritän elää stressivapaata elämää nyt toistaiseksi, ilman turhia paineita siis töidenkään kanssa. Tottakai olisi mukavaa, jos joku hyvä työ kävelisi vastaan. Toisaalta, on hengailukin ihan kivaa. Toivottavasti uudessa hostellissa on mukavia ihmisiä, huomenna olisi edessä muutto sinne.

Ja chillailua ja zillailua tää munki elämä nyt tulee olemaan pelkästään.. Pitää mun jotain verojuttuja ja autoasioita vielä hoidella. Plääh, sanon minä. Venailua ja odotusta edessä siis pelkästään. Joka ikisestä suunnasta. Mutta elämä on. Ja eikös se olekin se hyvä, mikä aina odotuttaa itseään kamalan kauan?

Tänään oli melkoisen huono päivä noin yleisesti. Ikävää ja ahdistusta. Se, joka niin inhottavat asiat on keksinyt, sietäisi joutua hirteen! Onneksi lämmin suihku auttoi, huuhtoi ikävät fiilikset pois ja silleen. Nojoo, tiedä siis, onko paikallisessa vedessä jotain liuoittavia kemikaaleja, vai aika aikaansa kutakin. Huomenna voisi olla parempi ja toimeliaampi päivä. Sitä odotellessa, päivä kerrallaan.

Tänään olin myös reipas ja latasin Skypen itselleni! Pitää vielä opetella käyttämään moista. On mulla ehkä joskus aikaisemminkin ollut koneella kyseinen soitin (sillähän soitellaan, right?), mutta en ole ikinä vaivautunut käyttämään sitä. Vanha koira ei opi uusia temppuja, mutta vastahan minä olen kolmannellakymmenennellä ja haukun vain jos haukututtaa.
(Haha, ollaanpas sitä hauskoja tänään.)
Uudet kuulokkeet pitäisi kyllä hommata. :c Nykyiset rätisevät. Yök. Rahan menoa ei voi estää <3 Onneksi irtisanouduin töistäkin ja Nordealla on jotain minua vastaan.

Muokkailin vähän blogin ulkoasua, ette toki varmaankaan sitä huomaa. Edellinen oli niin kiireessä väsätty. Tänään taas puuttui inspiraatio. Tekstilaatikkojakin pitäisi vähän modailla. Niiden vaan kun olettaisi kertovan jotain matkasta, mistä en vielä itsekään tiedä mitään. Pitää etsiä joku, joka kehittäisi minulle hyvät introt. Noh, kunhan löydän inspiraation.

Ps.
Kerroinko ikinä, että samana päivänä kun näin täällä rotan, näin myös vauvatorakan? Täällähän on oikea eläintarha! Siistiä, eikä tarvitse maksaa kuin reilu parikymppiä päivä, pitäisiköhän sittenkin jäädä pidemmäksi aikaa? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti