keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Uusi hostelli, uudet kujeet

Kuulin tänään suomea, kun kävelin kadulla. Ensin luulin, että kuulin omiani, mutta suomea se oli. Kävelivät vastaan, enkä edes tajunnut, ennen kuin olivat jo ohi. Vähän randomia. Itseni (ja Jaskan ja Tommin) lisäksi en ole vielä yhteenkään suomalaiseen törmännyt. Loistavuutta minusta.
Check-out itsessään sujui ihan hyvin. Rahojen palautuksessa oli vähän enemmän ongelmaa. Rahat kyllä sai takaisin (loistavaa ja melko harvinaistakin), mutta jotenkin oudosti kortille suoraan.. Eli kestää muutaman päivän. Great, koska Nordea on ollut yhteistyökyvytön kanssani ja uusi hostelli piti myös maksaa tänään, ei se oikein käynyt laatuun. Turhauduin ja tuli tippa linssiin pelkästä turhautumisesta - ja kappas, kyllä ne sittenkin pysty maksamaan osan käteisellä (veti siitä hyvästä kyllä $15 välistä, mutta pääasia että sain rahaa). On kyllä kamalaa, mikä valta itkevillä naisilla on maailmassa.

Pääsin uudelle hostellille vähän aikaa parkkipaikan perässä pyörittyäni ja nyt olen sisällä. Vaikuttaa paljon kivemmalta, ensivaikutelma ainakin enemmän plussan puolella, kuin edellisessä oli missään vaiheessa. Sijainti on hyvä (suhteellisen) ja paikka näyttää viihtyisältä. Samoin jengi mukavalta. Eiköhän täällä muutamia öitä jaksa.

Aamulla ennen check-outtia kävin vielä postissa kuuntelemassa eioota TFN:nästäni. Voi jeesus, voiko sillä oikeasti kestää se yli 28päivää!? Ja ilman sitä kun ei pysty ABN:nää hakemaan. Turhan hankalaa ja hidasta meininkiä minun makuuni. Pöhpah. Ja se 'osasto', missä itse asioin, aukesi vasta 9. Olin siellä varttia vaille ja siellä oli muuta jengiä, mutta piti silti odottaa 15min. Kävin syömässä aamupalaa alakerrassa olevassa kahvilassa. Oli hyvää.
Musta tuntuu, että mun pitää itsekin ostaa flipflopparit. Ne voisi olla helpot ja kaikilla muillakin on sellaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti