sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Huh hellettä

Eipä voi kamalasti ainakaan huonoista säistä valittaa nyt tulevina aikoina.. Onko väärin valittaa sitten liian hyvistä?

Vietetään laatuaikaa kirjastolla taas, tälläkertaa ihan vain muutenvaan ilman mitään suurempia tavoitteita. Täällä on ainakin ilmastointi! Ranta ja meri olivat ihan houkuttelevat vaihtoehdot kanssa, mutta tyttö heräsi joskus kolmen jälkeen ja ennen kun oli aamupalat ym. hoidettu, oli kello jo neljä. Ja ulkona oli tukalan kuuma.

Eilen illalla ei pitänyt oikeastaan tehdä mitään, käytiin Taco Billissä syömässä juhlan kunniaksi (ei ollut mitään ihmeellistä sapuskaa. Vähän pettymys suorastaan.) ja tultiin pullokaupan kautta hostellille. Ostettiinhan me Goonia, mutta lähinnä muodon vuoksi. Istuttiin katolla pitkän aikaa ("järjestyksenvalvoja" tms. turva mies ei heittänyt meitä pois, vaikka juominen katolla oli kiellettyä. Riitti, että piilotettiin juomat, eikä sanottu muille mitään (järjestysmies siis itse käske tehdä edellämainitun). Haha, muut joutuivat kyllä lähtemään.)

Kun roof top sitten oikeasti meni kiinni, siirryttiin alas ja ulos ja Jonne rämpytteli kitaraa. Yhtäkkiä sillä oli kamala fanilauma ympärillä ja loppuilta meni hoilatessa porukalla lähinnä Wonderwallia ja muita yhtä harvinaisia kappaleita. Öbaut neljään kertaan jouduttiin siirtymään ja yhtä monta kertaa tuli respatyyppi kertomaan, kuinka naapurit ovat soittamassa poliiseja.. Noh, bileet jatkuivat kuitenkin häiriöittä lähemmäs viiteen.. Ehkä siksi tänään väsyttikin isosti.

Tänään on Melbournessa Big Day Out..Mikä oli jo joulukuun alussa myyty loppuun. Noh, eihän siellä olisikaan ollut kuin jotain Rammsteinia ja Toolia. Kummankin eniten lempparit. Adelaideen olisi kai lippuja vielä jäljellä, mutta ei taideta päästä sinnekään, kun suunnataan Swan Hilliin öbaut keskiviikkona.

Ei pahoja ilmoja sielläkään. Hajotkaa te Suomessa pakkaseen. :)
ch. on siis saanut töitä. Sen takia juhlittiinkin eilen syömällä ulkona ainaisten nuudeleiden sijaan. Jotain tarjoiluasiaa country pub henkisessä hotellissa Swan Hillissä.
Based on evidence from Coobool Creek and Kow Swamp, it appears that Aboriginal people have lived in the area for the last 13,000 - 9,000 years.[2][3] The area is inhabited by the Wemba-Wemba and Wati-Wati people. Swan Hill was called "Matakupaat" or "place of the Platypus" by the Wemba Wemba people.
 (Wikipedia. Lähinnä noiden heimonimien ja "place of the Platypus" takia. Ehkä siis sieltä saisin vesinokkaeläimen bongattua..8) )

Siirrytään Swan Hilliin, kunhan Jonne saa tehtyä työnsä Melbournessa, eli joskus keskiviikkona tai torstaina. Pitää silloin soittaa vielä pomolle ja kertoa tarkemmin, koska olen tulossa. Jos minulla nyt on siellä töitä..

Puhelu oli vähän ihmeellinen, kaikki oli vain great ja awesome, ainoa, mitä se kysyi, oli että olenko tehnyt tarjoiluhommia aikaisemmin. En edes ole, mutta silti sekin oli ihan todella hyvä. Melkein olisin voinut luulla, että työnhakijat haastatellaan edes muodon vuoksi.. Kai siellä kuitenkin sitten jotain on, vähän lupaili, että Jonnellekin saattaisi hommia löytyä. No, selvinnee tarkemmin huomenna tai tiistaina kun soitan ja kerron tarkemmin, että koska tulen.

Olen vähän todella innoissani menossa sinne! Ihan vain muunkin takia, että saisi vähän rahaa. Tykkäilen enemmän pienemmistä paikoista, vaikka olen ihan rakastunut tähänkin kaupunkiin, en kamalasti välitä hostelleista. Ainakaan nykyisestämme. Swan Hillissä asuminen on halvempaa ja sielläkin on joo share house, mutta oma huone kuitenkin. Ja todennäköisesti (toivottavasti!!) edes vähän isompi keittiö, ei vain kolmea hellaa monelle sadalle (ei mitään hajua montako ihmistä Discoveryyn mahtuu, mutta huoneita on ainakin neljässä kerroksessa ja hostelli on iso) ihmiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti