maanantai 24. tammikuuta 2011

Suunnaksi Great Ocean Road

Aika siirtyä taas Melbournesta eteenpäin. Odotetaan, että pyykit vähän kuivuvat, hypätään autoon ja suunnataan kohti Geelongia. Sieltä Torquaihin (olin Englannin vastaavassa kielikurssilla 2006. Pitää katsoa jos on yhtään kaimansa näköinen.), josta Great ocean roadin väitetään alkavan.

Reissulta lähinnä odotetaan koaloita, kauniita merenrantamaisemia on ollut aikaisemminkin, eikä siis uskota, että ne kamalasti olisivat tuollakaan ihmeellisiä. Mutta ainakin kun sen on ajanut läpi, tietää, mitä siellä sitten oikeasti on ollut. Ja koaloita siellä on kuulemma paljon! Plus, että se on kivasti matkanvarrella kohti Adelaidea, voi siis olla, että suunnataan sinne seuraavaksi. Töitä pitää kuuloilla vähän, nyt on ollut hiljaista. Toivottavasti se vähän jossain vaiheessa muuttuisi.

Suunnitelmia siis on nyt, mutta onneksi niissä on vähän joustovaraa, kuten aina.

Ps. Eilen oli kamalat olot kiitos illan suomijengin kanssa. Ei silleen, hauskaa oli. Toivottavasti enään ei "tarvitse" vähään aikaan törmätä suomalaisiin, muuten taas jumittuu niiden seuraan. Kamalasti ei englantia kehitä tai muutakaan kulttuuritietämystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti