maanantai 21. maaliskuuta 2011

"Läksiäiset"(?)

 Eilen sain kasaan muutaman lisätunnin, yhteensä jopa neljä, eli ylitin maagisen kolmenkymmenen tunnin rajan. Kokonaiset 31 tuntia siis viimeviikolta, jippii! Pitänee toivoa jotain parannusta tällä viikolla - näyttää ainakin ihan positiiviselta. T lähtee farmihommiin täksi viikoksi (on muuten viimeinen viikkonsa, jes!) ja teen hänen bistrovuoronsa. Ihan mukavaa ja vaihtelua!

Eilen oli A:n viimeinen päivä Swan Hillissä. Gonna miss that monkey! Töiden jälkeen hipsittiin J:n luokse nauttimaan barbequen rippeistä ja nauttimaan pari alkoholiannosta. Oliko vähän kivaa! Ja mitä upein talo.. Voih.
 A ja C. Ilmeet kohdillaan 8)
Ilme "mä lähen tästä karkuun nyt ihan heti, mitä täällä oikein tapahtuu! Hymyilen kuitenkin, ettei muut pitäisi outona.."

Kämppistytöt.

Jee, ryhmä kuva! Olenko itse vähän huono niiden kanssa, mutta kun toinen järjestää poseeraussession ovelasti tungen omankin kamerani aina mukaan. Hähää.
(Sillon jos olen sattumoisin muistanut ottaa kameran mukaan..Onneksi nytten!)


Olin sosiaalinen loppuillasta. ;) Vähän turhankin, pitihän sitä nyt muunkin maailman kanssa chattailla, eikä vain muutaman hassun kämppäämme eksyneen.. Selittelyä?

 Jonne väittää ettei siitä muka saa hyviä kuvia..

 Itse olen ihan toista mieltä! Loistaviahan nämä ovat :D

Pakollinen pusukuva.

On muuten sadas ja ensimmäinen merkintäni. Olisikohan edellistä merkintää pitänyt juhlistaa jotenkin, tuli kuitenkin pyöreitä täyteen.. Tai kehittää edes jotain muutakin sepostettavaa siihen kuin "ei ole mitään oikeaa asiaa". Hehe. Noh, niinhän käy joskus.

1 kommentti:

  1. Moikka

    Meidän anniskelupassiin kuuluu, että käymme baarissa työskentelemässä. Tämän jälkeen koe ja "työharjoittelu" suoritettu niin on anniskelupassi.

    -Caro

    VastaaPoista