sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kun ei oikeasti ole mitään asiaa

Patric's dayn olisin voinut skipata.. Tuli valvottua vähän turhan myöhään ja turhan kosteasti ja tyttö nukkui iloisesti 12 asti täysin tajuamatta herätyskelloja ja puhelinsoittoja. Hups, ei näin. Sepä siitä siivouksesta. Onneksi kuitenkin korjasin asian tänään ja siivosin oikein reippaasti puolitoista tuntia. Heräsin ajoissa ja ihan kävelin kerrankin töihin. Onhan sinne hurja vartin kävelymatka, jo ensimmäistä kertaa menin jalan enkä autolla. Hups sitäkin, enkai ole laiska?

Patricin päivänä ei ollut kiirettä eikä vilkasta, tylsää lähinnä. Sama meininki jatkui perjantaina ja eilenhän minulla ei sitten töitä ollutkaan. Uusi tyttö (vanha tavallaan, on ollut täällä aiemminkin. Ei kuitenkaan se sama, joka lähti aiemmin viikolla.) tuli taloon ja pomo päätti ystävällisesti leikata tuntini ja antaa uuden tytön "kouluttautua" baariin. Siis kun eihän siellä vielä aiemmin ole edellisellä kerralla työskennellytkään ja asiat ovat varmasti muuttuneet ihan sikanaan. -.- Tällä hetkellä kasassa (aamuisen siivouksen jälkeen) 29 tuntia! Wohoo! Ja illalla baariin töihin, kun Charlotte jalosti lahjoittaa minulle vuoronsa, että itse pääsee porukalla harrastamaan BBQ. Ah. Mutta eipähän tunnit haittaa, ehkäpä saisin vaikka 30 täyteen. "We can quarantee 38h/week" in my..

Luin eilen Liseyn tarinan loppuun. Ja aah, se oli tuplasti parempi kuin muistin, vaikka siitä on vajaa vuosi, kun sen viimeksi olen lukenut. Tyttö oli taas kirjan loputtua silmät punasina ja naama märkänä.. Jotain parasta. Hyvissä kirjoissa on ainoastaan yksi huono puoli: ne loppuu ihan tuskastuttavan liian nopeasti. Harkitsen vakavasti kyseisen teoksen lukemista kolme kertaa putkeen.. Suosittelen lämpimästi kirjaa jokaiselle, jota kiinnostaa psykologinen kauhu ja rakkaushömppä.. Ottaen tietenkin huomioon, että kirja on Kingiä, eli ei ihan tavallista rakkaushömppää - Kingiksi kuitenkin aiheensa puolesta epäkingimäinen.. Voi, voisinko jatkaa selostusta vaikka koko päivän?

Jonne tuli kotiin perjantaina. Lähtee ehkä ensi viikolla takaisin, ei ole ihan varmaa vielä. Toivottavasti kuitenkin löytyisi tekemistä. Pikkuhiljaa pitäisi kai ruveta suunnittelemaan seuraavaa siirtoa ja sitä, kuinka kauan täällä nyt meinaa oikeasti viihtyä (tämän hetken fiilis eilisen jälkeen taas "lähdetäänkö heti?"). Raha ei kuitenkaan ole pahitteeksi ja saa vajaasta kolmesta kymmenestäkin tunnista muutaman dollarin. Mutta vähän kutsuisi maailmakin taas, kaikki muutkin lähdössä tai ainakin innoissaan suunnittelemassa, mitä tekevät kun lähtevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti