perjantai 29. huhtikuuta 2011

Melbourne again and again

Hei vaan kaikki. Josko se olisi pikkuhiljaa tauon jälkeen taas aika päivitellä vähän kuulumisia tänne, kun nyt on mahdollisuuskin.. Hävettää vähän myöntää, että on tässä ollut mahdollisuus jo monta päivää mutta.. (Vähän tosiaan hävettää myöntää..) pari päivää sitten erehdyin ostamaan yhden kirjan, kun oli niin halpa ja nyt olen vain lueskellut sitä pari päivää..

Mutta kun kerran oli halpa! ..huono asia on vain, että en kehtaa pitää tuota esillä missään julkisesti! :D Unohdan sen sängynpäälle hostellissa tai se pilkistää ulos laukusta kun kävelen ulkona; kamala paniikki heittää jotain sen päälle ja piilottaa opus! Naurettavaa? No kyllä minustakin. Ja tällähetkellä suunnittelen kuitenkin, että ostaisin sen neljännen osan(?) kun sekin olisi kirpparilla vajaan kolmen dollarin hintaan.. Siellä kun olisi sellainen kokomusta vähemmän tunnistettavissa oleva.. (jonka kansi on kylläkin liimailtu täyteen "Love sucks when you're in love with a vampire", "sorry I only date vampires" ym tarroja..) Hmm, ehkä mun pitäisi palata takaisin todellisuuteen ja lukea Kingiltä jotain realistista.

Sitten josko vaikka siihen asiaan ja kuulumisiin. Siis oikeisiin ja vähemmän omituisiin. Tasmaniasta kerron joskus myöhemmin, ehkä useammassakin postauksessa.. Tylsiä luontokuvia on ainakin miljoonaan postaukseen.

Ollaan taas Melbournessa. En tiedä pitäisikö sen oikeastaan yllättää, ei me vain tunnuta pääsevän täältä edemmäs. Vikana päivänä Tasmaniassa, kun päästiin kentälliselle alueelle, Jonne sai viestiä Johnilta, joka pyysi sitä töihin. Ja nyt suunnitelmissa on tosiaan ainakin kaksi viikkoa taas täällä. Viime keskiviikosta alkaen siis. Töitä todennäköisesti tulee olemaan taas vähän pidemmäksikin aikaa, minkä takia olen tänään ahkerasti lähetellyt työhakemuksia ja keskiviikkona jo kiertelin cv kourassa ympäri st Kildaa.

Tälläkertaa asutaan siis st Kildassa. Ja hostelli on aivan loistava! Tai se muistuttaa Balmain Backpackersia, mikä on ehdoton lempihostellini, niin pelkästään se jo riittää. Asustellaan Home Travellers Motellissa ja valitettavasti mulla ei ole yhtään kuvaa sieltä. Pitänee ehkä korjata tilanne. Hostelli on pieni, kun vertaa CBD:n jättiläisiin MIB ja Discovery. Se on kanssa motellimainen, niinkuin nimikin antaa ymmärtää, eli huoneet aukeavat isolle sisäpihalle, keittiö ja olohuone on tehty entisiin "parkkilokeroihin" rakentamalla niihin seiniä ja jokaisessa huoneessa on oma kylppäri. Autokin saatiin pihalle! Mikä on ehdoton plussa.

Mitään erikoisen ihmeellistä tänne ei siis kuulu.. Suhteellisen isoja suunnitelmia on suunnitteilla, mutta koska ei ole mitään varmaa, niin en kerro niistä. Hähää! Ehkä sitten kun asiat varmistuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti