maanantai 11. huhtikuuta 2011

Jarruttelua

Hei vaan täältä Swan Hillistä vielä. Tänään tosiaan oli auton huollatus ($129!! Pelkkä huollatus.) ja huoltajasetä kertoi, että mulla on etujarrupalat ihan lopussa. Ja että ne ois parempi vaihtaa samantien, muuten edessä isompi remontti. Buukkasin niille seuraavan mahdollisen ajan ja se on vasta torstaina. Eli lähdetäänkin täältä vasta torstaina.
(Ja mokoma toimenpide maksaa öbaut $170! Musta tuntuu, että joku huijaa mua noissa hinnoissa ja repii öbaut kolminkertasta hintaa multa..)

Eilen juhlittiin läksiäisiä kun tänään kuitenkin tosiaan oli tarkoitus lähteä. Huomenna mennään paikalliseen thaikkuravintolaan syömään lähtemisemme kunniaksi.. Heh, katsoo mitä sitten keskiviikkona keksisi, kun oikeasti lähdetään :D

Töissä kaikki on sekaisin ja perseestä. Jos en olisi jo lopettanut siellä ja lähdössä, lähtisin ihan itse. Naurettavaa toimintaa! Palkkoja ei makseta nyt maanantaina, kun Pomo on muualla. C ei saa olla enään töissä D:n kanssa, kun juttelevat liikaa töissä! Siis wut, ihan kun siellä pitäisi sitten olla hiljaa ja mitään tekemättä jos muutenkaan ei ole mtn tekemistä. Niin ja että ensin kerrotaan, että yhdellä on töitä ja seuraavaksi soitetaan toiselle, että sen vuoro. Ja yhdellä ei sitten olekaan töitä. Naurettavaa! Uskomatonta oikeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti