keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Syyssateista (+4.Tätä olen syönyt tänään)

Tänään oli yksi niitä päiviä, jolloin olin päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja hoitaa kaikenlaisia asioita. Se vähän tökkäsi (töksähti.. no lopahti kuitenkin seinään), kun ulkona sataa taas kaatamalla. Päätin siis ottaa itseäni niskasta kiinni ja vaeltaa kirjastoon. Taas. Ehkä yritän saada muita koneella hoidettavia asioita järjestykseen sitten, kun ulkonakäppäiltävät asiat eivät huvita. ..kunhan nyt vähän aikaa vielä selailen blogeja ja naamakirjaa..

Tän päivän haasteen pitäisi olla 4.Tätä olen syönyt tänään.. Olen ehkä maailman huonoin kuvaaja - varsinkin jos pitää kuvata ruokia. Ne on yleensä massussa paljon ennen, kun edes muistaa kameran olemassaoloa. Ymppään kaiken informaation nyt siis tähän ohimennen, ilman kuvia ja ilman suurempia selityksiä ruuasta. Ruoka<3

Aamulla söin puuroa, avocadoleivän ja puolikkaan kiivin.
Päivällä syön varmaan hedelmää (kiiviä/mandariinia) tai muutaman sipsin.
Kun Jonne tulee töistä, syödään eilisen nuudeliwokin (kuulostaa hienommalta kuin kamelinoksennus?) jämät.
Ja illalla varmaan mutustelen sipsin tai pari.

Joo, kello siis tosiaan on kohta kaksitoista, eli en ole ihan kamalasti tänään vielä syönyt, mutta jotain tuollaista se tulee olemaan. I know that!

Eilen oli kamala päivä! Tiedättekö sen tunteen, kun on krapula? Sen, kun aamulla vain väsyttää, mutta iltaa kohden tulee kokoajan irrallisempi ja jumimpi olo. Jossain vaiheessa alkaa tuntua siltä, että olisi vähän paha olokin. Ja neljän aikaa iltapäivällä mahalaukku päättää, ettei se haluakaan pitää aamupalaa sisällään ja sammut koomassa sänkyyn. Eilen oli sellainen päivä. Toisaalta, toissapäivänäkin oli kyllä kivaa!

Klik isommaksi.

Hengattiin vain hostellilla ja juteltiin ja hengattiin. Seuraavalla kerralla jätän goonin kyllä vähemmälle, mutta.. En minä maanantainakaan juonut kamalasti. Olen ehkä vain tulossa vanhaksi? Mutta rakastan hostelleja ja kaikkia ihmisiä, mitä niistä löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti