keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Mikä otsikko? Itärannikko?

mon 6/6/11
2:55pm
Terkkuja Townsvillestä. Ollaan vihdoin täällä rannikolla! Löydettiin kenttää ja pistorasiallinen mäkki.

Istuttiin paljon autossa, kommando-kamicaze lehmiä teiden varsilla.. Olen siis taas meinannut tappaa lehmiä.






Eka pilvinen päivä aikoihin!

Väsyttää.

tue 7/6/11
9:05pm
Äsken käytettiin liian kauan yhden yöpaikan etsintään. Eikä edes löydetty sitä. Ensin tultiin tähän päiväpaikalle, mutta kylteissäkin luki, että overnight stay on kielletty, joten päätettiin mennä vähän takaisin ja syrjenpään, missä ihan oikean yöpaikan piti olla. Ja sitten ajettiin pari tuntia eestaas ja taastaas, sumuisessa kammottavassa metsässä ja isommalla tiellä rekkojen keskellä.. Ja päädyttiin takaisin tähän. Itken, potkin ja raivoan, jos joku tulee keskellä yötä vinettämään mitään! Muutenkaan täällä ole kuin maksullisia paikkoja olla yötä. Tänään en pidä itärannikosta yhtään.

Eilen löydettiin vahingossa (ajettiin ekan ohi) kiva paikka Hometownista. Tai muuten aika plääh, mutta siellä oli suihku! Lämmin ja vettä tuli kunnon paineella! Parhautta. Ja maailman pienin ja suloisin ja vihrein sammakko asui siellä. Vessassa siis. Edellinen suihku olikin kai toissapäivänä. Ehkä ihan terveellistä kuitenkin harrastaa suihkua useammin kuin kerran viikossa tai puolessatoista..

Ostettiin snorkkelit tänään $30 ja tarkoitus oli käydä netissä katsomassa auton myyntiasioita. Se kuitenkin jäi. Mentiin Airlie Beachille (kiva, turisti), syötiin ja siinä se. Palloiltiin, mutta ei voinut nukkua autossa missään, eikä hostelliin haluttu.. Olisi varmaan pitänyt, olisi ainakin ollut helpompaa.


Snorkkeleista olen aika innoissani. Ja vähän huolissanikin.. Toivottavasti huomenna pääsisi jo kokeilemaan jonnekin! Varmasti olisi ihan siistiä. Ja voi samalla leikkiä urheilevansa.. Suomessa pitää taas ruveta alkaa leikkimään terveellistä, täällä on vain nuudelia ja pullaleipää.
Seksikästä snorklailukuivaharjoittelua

Itärannikko _on_ turisti. Ikävä Suomeen, mutta pelottaa arki. Jos vain jäisinkin tänne? Valtaisin maailman!

P.S. Myytiin kirjoja tänään. Rikastuin $9.50 Twilightistä, Breaking Dawnista, Alice in Wonderlandista + Through the Looking Glassista, Needful thingsistä, Subtible Knifesta ja Amber Spy Glassista yhteensä. Tottakai olisi toivonut enemmän, kun oli vähän haikeaa luopua kirjoista.. Mutta täysin turha niitä on takaisin Suomeenkaan raahata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti