perjantai 10. syyskuuta 2010

Autoasiaa

9.9.10
4:01pm

Be ware of cat! (Bambi). Soli siis hostellikissa.
Hostellin takapiha.
Kenguru steak.
..ja ylipäätään kaikkea muutakin asiaa. Tänään on ollut suhteellisen kehittävä päivä verrattuna muutamaan viime päivään, mitkä ovat lähinnä kuluneet chillaillessa. Tänään siis saatiin puhelin käteen ja soiteltua eri puolille maailmaa (eli lähinnä pallon tälle puolelle Perthiin).

Netistä ja ilmoitustaulusta katsottiin muutama mielenkiintoinen auto numero, työnumeroita ollaan ehditty vasta pari, eivätkä nekään ole suurempia tuloksia tuottaneet. Samoin autonumerot vaikuttivat aluksi tuloksettomilta, mutta ystävällinen Ford Falcon kuski oli kiinnostunut myymään autoaan meille (ei siis ollut ehtinyt aiemmin tänään myydä sitä vielä kellekään, kuten eräässä numerossa..). Lisää autojuttua siis jos saamme sen itsellemme. Hihuu. (Jos ihan vaan nettipankkisekoiluidenkin takia..Minun piti paikalliseen pankkiin saada nettitunnukset, salasana annettiin puhelimessa ja kuulin sen väärin. Pankki tätimme sanoi, ettei hätää, senkun soitan hänelle myöhemmin uudelleen, niin hän lähettää salasanan minulle sms. No eipä ole pankkitätiä saanut sen koommin kiinni, ei eilen, eikä tänään, vaikka jätin soittopyynnönkin. Mur.)

Sitten vähän eilistäkin kuulumista:
Eli eilen hengailtiin Tommin mukana paikallisissa opiskelijabileissä Fremantlessa. Oli melkosen mukavaa, paljon porukkaa (vaikka kuulemma aika vähän), musiikki soi kovalla ja kaljaa sai kannuissa. Just kiva. Ja varsinkin junamatka Fremantleen, siinäpä vasta matka. Ei ole Kotka - Kouvola enää mitään sen matkan jälkeen! Huhhuh.

Eilenkin satoi vielä. Ja aika paljonkin taas loppuillasta. Pyörin päivän yksin kaupungilla, kun Jaska nukkui pitkään. Kävin kauppojen (lähinnä didgeridoo kauppojen (kuolailin siellä sellaisen perään aina, jos joku uskaltautui puhaltelemaan siihen)) lisäksi myös taidenäyttelyssä. Siellä oli siistejä juttuja ja myös vähemmän siistejä. Kuvia ei saanut ottaa.

Siellä oli muös jonkun aborginaalin tekemä taidevideo lähinnä rasismiin liittyvistä kysymyksistä ja ennakkoluuloista. Oli ihan ajattelemaan pistävä video. Jännä, että kaikki vitsit, mitä meillä on neekereistä tai jutkuista, täällä on aboista.

Suomeen alkaa olla tavallaan vähän ikävä. Lähinnä kai johtuu huonosta ilmasta ja tekemisen puutteesta. Kunhan saadaan se auto jaa työ, mahdollistuu taas niin moni uusi asia. Lähinnä auton myötä, päästään oikeasti kiertelemään. Työtä pitäisi kai saada ihan vaan sen rahoittamiseksi..:) Mutta kyllä tämä tästä.
Matkamuistokaupassa oli kenguru poikineen. (Ja didgeridoo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti