tiistai 7. syyskuuta 2010

Kengurua sampylan valissa

Rakkaat lukiat (te kumpikin), alkaa valittako, kirjoitan tata hostellin koneella ja ymmarrettavista syista tasta puuttuu pisteelliset aat ja oot. Hahaa, saatte siis karsia tasta tuskasta niinkuin minakin.
(Talla hetkella karsin kylla paljon isommasta tuskasta sen takia, ettei kone suostu yhteistyohon hotmailin kanssa. Tai siis, etta saapuneita viesteja pystyy lukemaan, luonnoksia, lahetettyja..Mutta aina jos haluaisi itse kirjoittaa uuden viestin, tai ylipaataan yhtaan mitaan, vaikka liittaa tekstia tai muita tiedostoja viestiin, se ei vaan onnistu. Arsyttaa niin saatanasti! Eipa mulla kellekaan (Rokkipojalle) mitaan sanomista oiskaan ollut..Stn.)

Sitten siihen varsinaiseen tekstiin, minka kirjoitin itse omaan vihkoseeni omiin pikku katosini pisteellisten aitten ja oitten kanssa obaut kello kahden aikoihin pm.

Eka paiva Ausseissa. Tai oikeastaan kai toka, tultiin eilen. 7h istuttiin koneessa matkalla Hong Kongista tanne. Tommi oli kentalla vastassa "Jallulahettilaat" -kyltin kanssa. Tarjosi meille tervetuliaiskaljat ja soitti tervetuliaisbiisin. Welcome to the Australia, you might acsidentally get killet. Heha, great.

L;ydettiin hostellille ilman ongelmaa, mukava, viihtyisa, siisti ect. paikka. Respamieskin oli juuri mukava. Tommi jai hetkeksi kanssamme istumaan pihalle ja kertoilemaan juttuja. Lahinna mieleen jai siis, etta viina on kallista ja surffaus ei ole minua varten (H-U-O-N-O tasapaino).

Tanaan taas ollaan ehditty pyoria kaupunkiin pain, 'avata' pankkitili (eli tili oli jo, tarvittiin vain kortit, nettitunnukset ym.), saataa! vodafonen kanssa (kamalan hankalaa ja pitkia, sekavia puheluja ensin robottinaisten, sitten intialaisten puhelinvastaajien kanssa) ja hankkia adapterit (pikkuranskiksii). Loppuillalla kai kenguruhodareita! Voi ei.

...

Joo, eli siis ainoa kenguru, mita tahan mennessa olen nahnut on ollut sampylan valissa..Maistui ihan mukavalle kylla, melkein tuli surku vaan. :( Voi pienta kengururaukkaa.
Iltakin meni seikkaillessa ympari kavelymatkan sateella..(Ja edellisen sateen piti olla pisteitten kanssa, seuraavan vasta ilman, eli) Onko se muka joku stnan karmajuttu, kun joka paikassa aina sataa, kun me paastaan paikalle. Tanaan kanssa satanut koko paivan, joko kovempaa tai hiljempaa, mutta ei ole kylla ollut yhtaan lammin. Iljettavaa suorastaan. Ehka viela ehditaan vahan auringonpaistettakin nahda..Vahan..

Ja joo, inhottavan pisteettomyyden lisaksi on myos inhottavan kuvatonta. Hostellin kone, niin en viitsi kuvia tanne lisailla tata kautta.
(Oikea syy on siis, etta olen ottanut saalittavan vahan kuvia, tietokoneen akku on vielakin lataamatta adapterista huolimatta (sen voisi laskea laiskuudeksi), enka viitsi suoraan talle koneelle ilman tikun valikatta siirtaa kuvia..Jos siis kayttaisin tekosyyna kaikkia oikeita syita, luulisitte laiskaksi..Mutta ehka todistusta siita, etta ollaan oikeasti DownUnder tulee sitten myohemmin.)

2 kommenttia:

  1. Hyvä Tommi! "Jallulähettiläät" =D
    Kyllä se aurinko vielä sinne risukasaankin paistaa. Ennemmin kuin huomaattekaan. Ihan kevennykseksi voin kertoa, että täällä nyt shortsikelit, mutta en hirveästi leuhki, kun on elämänkokemus opettanut, että kun talvea kohti mennään, kohta ei paljon naurata...
    Huomisaamuna starttaan Turkuun, la Tampereelle.
    Kerron terveisiä ja sinne myös! On teillä vähän ollut käytännön vastoinkäymisiä. Ja kaikki tuo vielä pää alaspäin...

    VastaaPoista
  2. Jep, pää alaspäin kaikki tuntuu vaan vinolta..Australia on muutenkin melko vino maa, monet asiat ihan väärinpäin.

    VastaaPoista