maanantai 6. syyskuuta 2010

Dodiin, kuten varmaan huomaatte, tekstejä ei ole julkaistu aivan reaaliajassa, mutta netin saatavuus on ollut (luultavasti tulee olemaankin) melko vaihteleva. Eli yritän parhaani mukaan kirjottaa jotakin suunnilleen joskus ja julkaista niitä aina silloin, kun on vähän mahdollista. En siis välttämättä ole kuollut, vaikkei mitään kuuluisi ;)

Tällä hetkellä hengaillaan Hong Kongin lentokentällä ja odotellaan koneen lähtöä..Nojoo, on tässä välissä vielä portin etsintää ja muuta kehittävää, mutta lähinnä hengailua. Viimiset parikymppiäkin voisi tuhlata, mutta ei tiedä raaskiiko. Käytännössä niiden arvo on ehkä viitisen euroa ja ne ovat siistejä.

Hihuu, malta odottaa että pääsee Australiaan. Tähänkin olisi muutama kuva ollut, mutta koska kuvien lataus on taas harvinaisen hidasta ja akku on kohta loppu, hyvää matkaa minulle ja Jaskalle.

3 kommenttia:

  1. Heippa, maailmanmatkaajat! Kiitos kun jaatte reissukokemuksia. Täällä syksyisessä kotimaassa saa edes pikkiriikkisen kokemuksen olla mukana. Pitäkää itsestänne ja toisistanne huoli, ja ajatelkaa, miten onnekkaita olette: koko maailma avoinna edessä! Onnea matkaan!<3

    VastaaPoista
  2. Nojoo, koko maailma tai Australia, mutta käytännössä kyllä. Reissun alkua odotellessa.

    VastaaPoista
  3. Ja hyvä jos joku diggailee Blogia 8) Yritän päivitellä sitä ahkerasti ja silleen. Että edes vähän pysyy muutkin ajantasalla.

    VastaaPoista