maanantai 6. syyskuuta 2010

Sluibailupäivä

5.9.10 21:01

Tänään on ollut tavan turha sluibailupäivä. Ei olla kunnolla oikein tehty mitään, ainoa, että löydettiin paikka käyttää nettiä..Vaikkakin se on hidas ja toimii vähän niin ja näin. Selvittää pitää enää, miten blogitekstejä pystyy julkaisemaan, koska sillä on joku ongelma html-koodien kanssa ja minähän en itse niistä mitään ymmärrä. Yritän wörkkiä asiaa ja saada tekstejä pian julkaistuakin..Eli sitten jos luette tätä, olen ilmeisesti onnistunut.

Kierreltiin taas vähän kaupungilla, löydettiin taas uusia mestoja. Tuntuu, ettei täällä tarvitse tietää yhtään missä on mitä, koska jokapuolella on vähän kaikkea. Tämä alue, missä itse olemme, on kai aika syrjäistä seutua ja silti kauppoja, kojuja, ostoskeskuksia, löytyy ihan kävelymatkan päästä joka suunnasta. Ja 7eleveneitä on myös joka puolella. Paikallinen "yllättävän lähellä".

Huomenna vihdoin lähdetään Australiaan, varsinaiseen seikkailukohteeseen. Hihuu! En malta odottaa, vaikka tavallaan tuntuu haikealta lähteä täältäkin. Mukavaa täälläkin on, vaikkei HongKong välttämättä ole tarkoitettu suomalaiselle. Ihmisiä on ihan mielettömästi ja tavallaan häiritsee, kun suurin osa tekstistä on kiinan harakanvarpaita..Hehah, no sellasta elämä on. Englannilla täällä kuitenkin tulee toimeen hyvin ja kaupunki on yllättävän länsimaalainen..Tai siis, en tiedä odotinko sitten riisipeltoja ja geishoja vai mitä, mutta ei mitään älyttömän suurta kulttuurishokkia ole ehtinyt tulla. Liikenne täälläkin tosin on vasemmanpuoleista, mikä tietyllä tapaa saattaa olla vähän hankalaa, koska liikennettä on paljon ja kaikki ajavat kovaa! Perinteinen "katso vasemmalle, oikealle ja taas vasemmalle" ei päde täällä ja yllättävän syvälle selkärankaan se on juurtunut.

Toistaiseksi vielä ollaan hengissä, pikkuhiljaa alkaa olla aika ruveta pakkailemaan huomista varten ja tutkia bussiaikatauluja, jos bussin kanssa löydettäisiin tällä kertaa ilman suurempia ongelmia lentokentälle..Ja mieluiten oikeaan aikaankin, tai vähän liian ajoissa.

Mainittakoon vielä, että tänään innostuin shoppaamaan kirjekuoria ja tarroja ja geelikynänkin. Kuka haluaa olla mun kirjeenvaihtokaveri? 8) Kenenkään osoitteita en oikein muista..:(

3 kommenttia:

  1. Itse tykkään mielihyvin saada kortteja! :D
    - kia

    VastaaPoista
  2. Ch, ihana tää sun blogi.. Taian lisätä omalle blogi listalle sut :)

    -C.H

    VastaaPoista
  3. Heha, hyvä jos tykkäätte. :) Yritän päivitellä edes suhteellisen ahkerasti, mutta välillä on vähän hankalampaa.

    VastaaPoista