keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Hyväpäivä

No voi huhhuh! Soitin juuri Vicroadille autosta, mutta ilmeisesti soitin ihan väärään paikkaan. Mun pitää rekisteröidäkin auto kokonaan uudestaan nyt tänne! Ja ilmeisesti olen vähintään viikon myöhässä asian kanssa. Pitänee huomenna ensi töikseen lähteä jonnekin autorekisteröintikeskukseen(?). Voi pah, niin kuin näistä asioista muka mitään tietäisi ja silti pitää osata hoitaa. Vallan ärsyttävää suorastaan.

Mutta anyways, tänään on hyvä päivä. Tykästyin vallan hostelliin ja ympäristökin vaikuttaa kivalta. Ja auton kanssa on helpompaa (mitä nyt vähän rekisteröintiongelmia ja silleen..-.-). Päätin pitää tänään vapaapäivää vähän kaikesta ja ottaa vaan rennosti. Hyvä että autostakaan muistin soittaa.
Ostin ne flipflopitkin 8) Kun ne nyt käveli vastaan $3,50, niin mitä muutakaan muka pystyi tehdä? (Ja eikö ole söpöjä kipeänpehmentimiä.) :) Vaativat kyllä vähän totuttelua, viimeksi varvassandaaleja kun käyttänyt '07. Kaipa niihin taas tottuu, ovat kuitenkin helpot! ja rennot. Eipähän tarvitse jalkojen enää muhia vagabondeissa (vaikka suuresti muuten rakastankin kyseisiä übermukavia 'lenkkareita').

Täällä on muutenkin kamalan kivan näköisiä kauppoja (sen halpissekatavarakaupan lisäksi :D). Tai siis lähinnä, täällä on kirppareita paljon, missä on paljon kivannäköistä tavaraa. Ja merkkikirpparikin ihan erikseen. Meinasin ostaa sieltä ehkä kolme laukkua, mutta jätin ne sinne. Sääli. Rupeen ehkä muotibloggariksi ja kiertelen vaan kameran kanssa kirppiksillä täällä, kerron ostovinkkejä sitten siltä varalta, jos joskus satutte Balmainille eksymään. Heha, knappast. Muotibloggarina olisinkin hyvä. 'Päivän asu on sama kuin eilen, toppi vaan on vaihtunut. Vieläkin vaatteet on ostettu samasta kaupasta kuin eilenkin olivat.'

Hostelliin olen tosiaan melko tykästynyt. Tunnelma on loistava ja vaikuttaa muutenkin ihanalle. Jo nyt tuntuu, että täällä voisi viihtyä pidempäänkin (enhän mä täällä tule pysymäänkään kuin 24 yötä). Staff on kivaa ja paikka on siisti. Ei haise omituiselle tai ole ahdas ja tunkkainen. Huone on 10hengen dorm, eikä se tällähetkellä ainakaan minua haittaa.. Katsoo sitten vähän ajan päästä, että hyppiikö seinät silmille ja löytyykö peiton alta torakoita yökaverina.
(Nukun taas yläsängyssä, mutta ystävällisesti Jonne muistutti, että torakat pystyvät kiipeämään seiniä pitkin ja osa lentämäänkin. Heti tuli parempi fiilis nukkua viimeinen yö edellisessä paikassa.)

Tämän päivän ohjelmassa on kai sitten selailla Gumtreetä ja toivoa, että kivannäköinen työpaikka sattuisi silmään.
(Tai edes lempeästi hipaisisi, satuttaa ei välttämättä tarvitse.)
Pelkään, että musta on tullut laiska, tyhmä ja saamaton töiden kanssa. Oon ehkä Suomessa joutunut työskentelemään liian kivoissa paikoissa, missä oikeasti on nauttinut töistään.. Ehkä mä olenkin vaan nirso töiden suhteen nykyään? Toivottavasti ei näin, muutenhan mä en voi tehdä enää ikinä mitään! Muutenkin ihan tapojen vastaista irtisanoutua paikasta, jossa kuitenkin maksetaan palkkaa, varsinkin kun rahaa ei suorastaan liikaa ole (voi kun joskus olisikin!). Mutta eiköhän tämä tästä. Ei minua omasta puolestani huolestuta, nyt huolestuttaa lähinnä auto.. Sekin selviää sitten huomenna. (Toivottavasti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti