sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Kämppäjuttua

 Ollaan kohta Jonnen kanssa lähdössä katsomaan kämppää. Ollaan nyt asuttu muutama päivä hostellissa, kolme yötä omassa kahden hengen tuplahuoneessa ja eilinen neljän hengen huoneessa hostellin meluisimmassa nurkassa. Neljän hengen dormiin muutettiin, koska on halvempaa ja silleen. Meluisimpaan nurkkaan jouduttiin, koska muualla ei ollut kahta sänkyä samassa huoneessa vapaana. Mutta hei, viikko siinä ja sitten katsotaan taas uudestaan.

Eilen katseltiin GumTreestä ilmoituksia ShareHouseista ja jutuista ja tänään lähdetäänkin katsomaan yhtä Darling Harbourista. Olisi ihan jees, auto vaan vähän huolestuttaa (on meinaan aika keskustassa), mutta eiköhän sillekin jotain keksi. Kunhan nyt ensin näkee mestan. Ei yhtään haittaisi saada vähän omaa rauhaa ja vähemmän vilinää. Itse olen kohta kuitenkin kuukauden täällä asunut. Ja pidän paikasta ja ihmisistä, ei siinä mitään, mutta..

Torstaina käytiin J:n kanssa kaupungilla kun yritettiin keksiä jotain puhelinongelmaani. Meikäläiselle tuli (taas) nälkä (musta tuntuu, että mulla on joku ongelma, kun tekee mieli syödä kokoajan) ja mentiin syömään kiinalaista. Ja mustekaloja, hähä. Melkein yhtä hyviä kuin kalmarit Kroatiassa, mutta ei sinne päinkään.

Puhelinongelmaan ei tosiaan löydetty ratkaisua silloin.. Ehkä tänään tai huomenna tai ensiviikon aikana.
(Isi kai soittelee tänään tai huomenna niin voin pitää palaveria sen kanssa. :) Jos ei itse jaksa tai osaa, pitää kysyä viisaammalta neuvoa ;D )

Perjanntaina käytiin taas jossain PääPointissa
(joku jotainjotainHeadPoint, mitä en ikinä muista. Käytiin siellä kerran Joshin ja Finnish Connectionin kanssa, paljon outlet myymälöitä ja kivaa tavaraa. Ehkä muutaman sesongin jäljessä, mutta onneksi en itse tiedä sitä ja on halvempaa kuin oikea sesonki.)
metsästämässä J:lle uimahousuja sillä oletuksella, että voisi olla lämmin ilma. Perjantaina ei ollut, mutta uimahousut saatiin kuitenkin ostettua. Ja C:lle punaruudulliset shortsit :D:D

Päivä oli aika chilli, eikä mitään ihmeellistä muuten kai tapahtunut. Meinattiin illalla lähteä kaupungille ja lähdettiinkin. Ensimmäinen baari, minne oli tarkoitus mennä, maksoi paljon sisälle. Koska bussipysäkki oli vieressä, siirryttiin J:n kanssa siihen ja suunta takaisin, muut lähtivät vielä muualle. Oltiin laiskoja ja vanhoja ja mentiin ajoissa nukkumaan (söin vähän avokadoleipää iltapalaksi ensin kyllä).

Eilen oli hyvä ja lämmin päivä, aurinko paistoi ja tuuli ihan mielettömästi. Vähän miinuksia siis siitä hyvälle ilmalle. Mutta toisaalta, oli juttu kai ihan hyvä, koska ei huomannut polttaneensa itseään ennen kuin takaisin hostellilla..

Mentiin Bondi Beachille (dodiin pikkuveikat, nyt olen siis ollut siellä!). Oli ihan mukava ranta, hiekkaa ja paljon ihmisiä. Ja isoja aaltoja ja surffareita. Itse lözzittiin vaan ja lueskeltiin (Kingiä!! Ofc, mitäpä muutakaan) ja Jonne soitteli kanssa kitaraa. Hii, oli rentoa ja mukavaa.

Ja illalla kumpaakin ärsytti kaikki. Liekö sitten jotain suomalaista juttua, vai mitä, mutta ei jaksettu kenenkään muun seuraa, vaan linnottauduttiin kellariin vain me ja Goon. Mutta joskus on sellaisiakin iltoja. Ennen sitä käytiin kyllä saman kadun varrelta hakemassa vähän sushia iltapalaksi. Oli hyvää. Ja oli mukavaa.
Ja oli hauskaa.
Ja oli kyllä mukavaa.

Ja kuten huomaatte, allekirjoittanut alkaa taas toistamaan itseään, kärsii mielikuvituksettomuudesta, eikä osaa keksiä pointtia joka lauseeseen, vaan kertoo asiaa kuin juttelisi koiralle. Niin ja alkaa olla kiire kaupunkiin ja asuntoa katsomaan. :) (Kiire ja kiire, kämpän omistaja ei ole vieläkään vastannut meille, käykö sille se aika, mitä ehdotettiin..Mur.) Mutta että tässäpä kaikki tällä kertaa. Pysykää kanavalla ja nähdään taas viikon päästä.

Ps.
Onko totta, että nyt vihdoin te Suomessakin siirsitte kelloja? Vaihdoitte talviaikaan? Eli olette nyt 9h meitä jäljessä? Voi jeesus, että se on aika paljon. Yritän yrittää ymmärtää ja käsittää. 8) Ja soitella keskellä teidän yötä kuulumisia sitten, kun täällä on päivä >:) Kunhan nyt saan toimivan puhelimen..

2 kommenttia:

  1. On totta. Täällä on kello nyt 12.20.
    Muista käyttää suojakertoimia. Myös kasvoissa, darlink. Ettet sitten vanhana näytä rusinalta.Oikeasti. ja ihan kunnon suojakertoimia.
    Mutta vieläkin tärkeämpää, ettet saa palovammoja siellä.
    Isi yrittää päivystää sua Skypellä.
    <3 -Ä

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä äiti :) Yritän muistaa rasvailla itseäni, vähän paloin viimeksi :( Mutta seuraavalla kerralla vähemmän.

    Juttelin isin kanssa skypellä :)

    VastaaPoista