lauantai 30. lokakuuta 2010

Tekniikan ihmelapsi

Tää on ollut vähän tavoittamattomissa nytten pari päivää.. Eikä ole itsekään päässyt tavoittamaan ketään. Jonne ilmeisesti toi jonkun tekniikkaviruksen tullessaan, koska samana päivänä multa hajosi puhelin ihan yhtäkkiä, eikä netti ole kunnolla toiminut sen koommin. Että hyvää onnea vaan, jos meinaatte meikäläistä saada tavoitettua jotenkin.. Ja jos luulette, että tänne tulee tekstejä enää ikinä. :)

Tällähetkellä koitan arpoa, mitä teen puhelimen kanssa. Korjaus maksaisi öbaut $60-130.. Ja uuden puhelimenhan saisi kai jo $40. Ja koska tämä ei osaa puhelintaaan muutenkaan käyttää muuhun kuin tekstiviestittelyyn ja soitteluun, puhelimen ei tosiaan tarvitse olla simppeliä peruspuhelinta kummempi. Voi siis olla, että päädyn lähettämään vanhan puhelimen Suomeen ja ostan täällä itselleni halpispuhelimen.. Tai jotain.

Niin ja netistä en tosiaan osaa sanoa mitään juuta tai jaata. Kyllä se aiemmin on toiminut vähintään kerran päivässä, yleensä pidempäänkin kuin vartin kerrallaan. Mutta kai Jonnesta lähtee jotain tekniikanvastaista säteilyä tai muuta, mikä sitten kumoaa kaiken vähänkin yhteyden tai jotain. Pitää yrittää tehdä jotain jommalle kummalle.

Jonne tuli tänne siis keskiviikkoyönä 9pm. Tyttö oli jo joskus 15min ennen koneen laskeutumista kentällä ja pyöri sen takia pari ympyrää parkkipaikan välillä, koska ilmaista parkkiaikaa oli aina vartti. Hehe. Mutta jäi sisälle venailemaan kuitenkin heti kun ensimmäiset ihmiset näkyivät laukkuineen tulevan ulos. Kamalan kauan pojalla kyllä kesti tulla ulos, tämä oli jo peloissaan, että nyt se on jäänyt ruisleivän salakuljetuksesta kiinni, eikä ne päästä sitä maahan ollenkaan. :( Sieltä ne kuitenkin lopulta pääsivät ulos, ruisleivät ja Jonne. Ja vähän salmiakkia ja fazerin sinistä kanssa. Jee!

Olen löytänyt uuden lempihedelmän muuten. Avokadot on ihan sikahyviä leivän päällä! Ja salaatissa ja vähän kaikessa 8) Ja varsinkin ruisleivän päällä<3

Koska tämä on taas mahdotonta tajunnanvirtaa (enkä tiedä saanko tätäkään julkaistuksi, kun netti pätkäistyi taas 5min kirjoituksen jälkeen) yritän tehdä jotain taikatemppuja saadakseni tämän julkaistua. Toivottakaa onnea.

4 kommenttia:

  1. Sun bloggaukset on kyl kivoja. Hyvää ajanviihdettä!

    Eilen oli Kaija Koon keikka Amarillossa.. Oli ihan jees, mitä nyt aivan liikaa ihmisiä ja sai jäädä kuivinsuin, koska oli mahdotonta saada juomaa baaritiskiltä. :D

    -Caro

    VastaaPoista
  2. Huhuu! Kiva kuulla susta! Terkkuja syksyisestä Kotkasta! On jo ihan riittävän pimeää. Koko päivän...
    Ja avokado ON hyvää! Lisäksi terveellistä =)
    Terkut Tonilta!

    -Äiti

    VastaaPoista
  3. Caro,
    Heh, hyvä jos tykkäilet. 8) Vähän tuppaa yleensä olemaan pelkkää ajatusvirtaa ja silleen, mutta toivottavasti pysyy kivoina vielä jatkossakin, että jaksaa lukea :)

    Oot Kotkassa hengaillu siis taas? Heh, mun on hankala kuvitella, että Kaija Koo vetäisi Amarillon kamalan täyteen, mutta on niin aiemminkin käynyt. Toivottavasti oli kuitenkin hyvä keikka, ettei kamalasti haitannut kuivin suin hengata.

    Emo,
    Täällä taas päivät vaan valostuu ja hihuu. :) Onko jo lunta vai räntää vaan? Tää on kanssa ihme mesta, kun aina vaan tuulee ja kovaa. Muuten olisikin ihan mukavaa ja lämmintä jo aina.

    Ihmettelen, että nytte vasta avocado kolahti.. Oon ennen vissiin luullu olevani allerginen sille, täällä on kamalan pehmeitä ne, niin voi olla, että siksi ei allergisoikaan yhtään :)

    Terkkuja takaisin!

    VastaaPoista
  4. Heh!

    Munkin oli vaikea uskoa, että Kaija K jne...
    Mutta koska näin, olin aivan varma, että lauantai on sitten ihan kuollut, kun kuitenkin Kotkassa ollaan... Niin ei. Aivan kuin nuijalla lyöty. No, toisaalta, Onnela kiinni ja pikkujouluaika.

    Avokado on erittäin rasvainen, mutta hyviä rasvoja!!!! Eli erittäin ok ja jopa täyttävää.

    Ei ole lunta, jäätä eikä räntää. Taivas vaan tuntuu olevan tipahtanut. Siis ihan hartioille asti eli ei sada, mutta synkeää ja ankeaa...
    Joten nauti mutta älä pala! Ä<3

    VastaaPoista