sunnuntai 7. marraskuuta 2010

??

Melkein voisi joku väittää, että on taas ongelmia. Toinen taas sanoisi, että kuulostaa seikkailulta. Ja tätä vaan vähän stressaa ja huolestuttaa nyt, kun joutuu päättämättömänä ja tietämättömänä odotella.. Samalla, kun kaikki mahdollisuudet ja vaihtoehdot tekevät kaiken vielä hankalammaksi. Jos olisikin vain muutama mistä valita, ei olisi yhtään niin hankalaa.

Käytiin eilen katsomassa kahta kämppää ja kumpikin vaikutti ihan lupaavalta. Surry Hills paremmalta kuin toinen, jossain korvessa ollut. Surry Hills päätti huopaa ja soutaa ja loppujen lopuksi ei saatu edes pientä spare roomia, mitä aluksi lupaili siksi aikaa, että odotetaan, mitä vuokranantaja päättää tehdä. Sanoi, että osaa vasta ensi viikon lopulla varmasti sanoa, kelle on huonetta vuokraamassa.

Ehdittiin välissä soittaa korpeenkin, mutta aasialainen nainen alkoi kuulostaa pelottavalta "You Pay Now" ja epäilyttävältä, joten päätettiin skipata se kokonaan. Neljän viikon takuu ja kahden viikon vuokra eivät ihan ole ylimääräisenä budjetissa, varsinkaan, jos ne pitää heti maksaa. Niin ja silloin elettiin vielä toivossa, että Surry Hills on vaihtoehto.

Kymmenen pistettä: kuka on paidassa ja mikä leffa?

Nyt on tilanne, että meillä on hostellia vain ensi keskiviikkoon asti. Voihan sitä sitten taas jaksaa, mutta melkein alkaa pikkuhiljaa vähän hajottaa hostellielämä. Melkein. Toisaalta, alkaa maantie kutsua taas. Ja koska hostellikin melkein vähän hajottaa, eikä nyt sitä kämppääkään ole ja alkaa tuntua kokoajan vaikeammalta sen kanssa, alkaa maantien kutsu kuulostaa kokoajan houkuttelevammalta.
(Mutta mitä sanon pomolle ja millainen irtisanoutumisaika mulla on? Niin ja minne me sitten mennään, mistä saadaan töitä?)

Huomenna on uusi työpäivä ja pitää kai pomon kanssa vähän jutella asiasta. Ja miettiä vähän matkasuunnitelmaa, Melbourne nyt ainakin houkuttelisi vähän.. Toisaalta, joku Fruit Picking voisi olla ihan kätevä myös jossain tässä lähiaikoina.. Onhan tässä keskiviikkoon asti aikaa selvitellä ja päätellä asioita. Tai jäädä tänne vielä pidemmäksikin aikaa.

Tänään käytiin Jonnen kanssa shoppailemassa samassa outlet keskuksessa siellä jossain Pointissa. Tuhlasin hurjat $7 yhteensä päivän aikana, ostin uudet thongsit ja t-paidan. Onko ehkä makeimmat thongssit ikinä? Tai siis, enhän minä Hohdosta, Jack Nicholsonista tai Kingistä yhtään välitä.. Siellä oli kanssa siistit Kellopeli Appelsiini flipflopit.. Jotenkin kuitenkin päätin päätyä näihin. Me likes.
(En vaan ole yhtään varma, raaskinko käyttää näitä ikinä! Ei kai toi naama siitä kulu? No niinpä - ei varmaan!)

 Niin ja paita oli kanssa pakollinen. Ensin meinas, että en tykkää t-paidoista ollenkaan, mutta päätin tehdä poikkeuksen. Norton ja Fight Club ovat myös jotain vastustamatonta nääs.

Niin ja käytiin syömässä kuumia koiria ja donitseja ja juomassa vähän pirtelöä. Oli mukavaa.

Tänään oli pitkästä aikaa aurinkoinen ja lämmin päivä. Koko viime viikko ollut kamalan kylmää ja sateista. Ei hyvä. Toivottavasti ilmat vähän lämpenisivät, varsinkin jos ollaan liikenteeseen lähdössä.

Tänään illalla ohjelmassa on vähän leffaa ja aikaisin nukkumaan. Huomenna on taas aikainen aamu. :c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti