maanantai 10. tammikuuta 2011

10.1.11

12:16 pm.

Rakkas päiväkirja, tyttö on kipeä. Justjoo, pari lämmintä päivää ja ajelemassa Mornington Peninsulassa suomalaisten kanssa.. Ja nyt tämä kärsii kolmatta päivää flunssasta! Kurkku on kipeä ja nokka vuotaa, eikä saa nukuttuakaan. Nami. Mutta koska asiat ovat niin kurjasti, eikä oikein tee mieli tehdä mitään, kirjailen tänne sitten! Jotain hyvää siis.

Aloitetaanko mistä? Tässä kun on uudetvuodet ja kaikki kertomatta. Voi minua säälittävää bloginpitäjää.
(Kerrotaan siis vaikka käänteisen kronologisesti.)

Eilen tultiin tosiaan takaisin Mornington Peninsulasta, minne lähdettiin perjantaina. Laitettiin hostelli jäätymään, me Jonnen kanssa lähdettiin omalla autolla ja muut neljä vuokrasivat auton. No, reissu oli hupaisa ja kaikkea, pientä säätöä ja turhautumista ehkä.. Jos olisi tiennyt, että siellä ei tapahdu muuta kuin palloilua ja edestakaisin ajelua, olisin ehkä jättänyt välistä. Autolla kun ollaan palloiltu ihan tarpeeksi pakostakin. Ja lauantaina vielä alkoi satamaan illalla (päivä oli kyllä upea ja lämmin ja vietettiin se rannalla! Nam!), osa muista ei ollut täysin varautunut telttailu/”eräily” meininkeihin, vaikka sitä meidän suurimman osan käsityksen mukaan piti toteuttaa.. (Siis asiaan?) Lauantaina alkoi satamaan ja koska suurin osa oli ilman makuupussia tai vastaavia plus meidän telttamme kanssa (epäilyttävä), päättivät ne etsiä katon päänsä päälle. Me Jonnen kanssa suunnattiin Frankstoniin, mikä oli kivasti kotimatkamme lähellä ja jossa oltiin jo ennen Philipp Islandia ”viihdytty”. Ja eilen tosiaan saavuttiin reissulta hostellille, soitettiin aamulla että ollaan tulossa ja saatiin huone edellisen tilalle.

Myöhemmin eilen illalla kipeän jumittelun jälkeen mentiin Jamesin luokse syömään kengurua! Oli vähän hyvää, omn. Jonnekin tykkäsi, jee. (Ihmekös sinänsä, kenguru kun on hyvää.)

Päivät täällä uudenvuoden jälkeen ovat menneet lähinnä chillaillen ja jumittaen. Kamalasti suomalaisia, hengailtu niiden ja muiden hostellissa olevien kanssa. Mukava hostelli, kamalan iso vain ja ilman oleskelutilaa.. Niin, paitsi tietenkin tämä ruokala, mikä on keittiön yhteydessä..

Uusi vuosi taas! (Vihdoin.) Uutena vuotena hengailtiin ensin hostellilla, tavattiin suomalainen pari, hengailtiin niiden kanssa. Kuunneltiin kamalan pitkään, kun ne puhuivat ruotsia keskenään: ”Toi kuulostaa ihan suomalaisten puhumalta ruotsilta, ei yhtään ruotsalaiselta..” Mietittiin asiaa pitkään ja ilmenivät tosiaan suomalaisiksi.

Alkuilta meni siis hostellissa hengaillen, loppuillasta siirryttiin Federation Squerille katsomaan ilotulitusta. Kamalasti oli ihmisiä ja hurjan hauskaakin. Itselläni ilta loppui melko lyhyeen, ilotulituksen jälkeen palasin suoraan hostellille (kuulemma ensin olin lähtenyt kokonaan väärään suuntaan) ja painuin nukkumaan.

Suunnilleen seuraavana iltana pidettiin suomibileet kun löydettiin kaksi suomalaista lisää. Toinen oli Loviisasta ja toisen oli ollut tarkoituskin tulla edellisten seuraksi tänne. Juotiin Goonin lisäksi Jalluskumppaa. Oli melkoisen hyvää! Puhuttiin suomea ja oltiin varmasti ärsyttäviä.

Viime tiistaina taas (paljon mulla on mainitsemisen arvoisia asioita) (4.1.) mentiin laulamaan ja kuuntelemaan karaokea, sekä katsomaan komediaa. Hyvällä säkällä oltiin juuri koomikoiden edessä ja päästiin vähän osallistumaankin meininkeihin. Ollaan siis Suomesta, ei puhuta englantia ja tultiin kanoottien kanssa tänne, koska meillä Suomessa ei ole lentokenttiä.

Ja sitten? Niin, sitten loput illat ovat kai vain menneet hostellilla lähinnä hengaillen. Tuskin mitään erikoisen mainitsemisen arvoista, kaikki illat ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia. Nyt poden kipeyttä, mikä toivottavasti lähtee nopeasti pois, ehkä sitten saisi vähän nukuttuakin, eikä olisi vain väsynyt kokoajan. Kitaraa en ole soittanut ikuisuuteen, en varmaan osaa enään niin yhtään mitään! Surkeaa. Pitää ottaa itseään niskasta kiinni senkin asian kanssa, ei vain tämän kirjoittelun. Ehkä jos taas saisi jotain rytmiä elämään, eikä vain hengailua.. Niinpäniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti