maanantai 10. tammikuuta 2011

6.1.11

4:06 pm.

Hyvää uutta vuotta siis. Melkein voisi luulla, että olen unohtanut koko blogin, kun olen ollut taas niin tuottelias tekstien kanssa, mutta oikeasti en ole vain ehtinyt/jaksanut. Kuten yleensäkin. Ja luen taas kirjaa. Ja oli uusivuosi ja uusia ihmisiä, kamalasti kaikkea kivaakin tekemistä. (Joo, tätä en laske kivaksi ollenkaan, juupajuu.)

Lunapark.

Ollaan oltu täällä Melbourne International Backpackersissa (MIB!!) nyt vähän reilu viikko ja 13. asti oltaisiin asuminen maksettu. Huh. Tarkoitus olisi vähän etsiskellä töitä kaupungista, tai jostain muualtakin, ylipäätään siis katsella töitä. Ja olen ollut vähän laiska senkin kanssa, hyi minua! Hedelmäkausi (päärynöitä ja aprikooseja) olisi kuitenkin pian aluillaan, eli toivottavasti sellaisienkin hommien löytäminen sujuisi kivasti.

Joo, eli miksi en viihdy autolla Melbournessa yhtään keskustammassa.. Siinä vaan ei ole mitään logiikkaa!
Uusivuosi meni juhlien ja mukavasti..Kuten pari seuraavaakin päivää. Kamalasti täällä on suomalaisia! Mikä vaihteeksi on kieltämättä mukavaa, mutta toisaalta – kuten kaikki muutkin puhuvat, ei ihan sitä, mitä täältä tultiin hakemaan. En kuitenkaan valita, yleensä kun suomalaisiin törmää sen verran harvemmin (toivottavasti kuitenkin vastaisuudessakin).

Kerron tässä vaikka vähäisen hostellista. Oikein ole inspiraatiota pidempään tekstiin, koitan sellaisen kuitenkin lähitulevaisuudessa saada aikaiseksi.

Tämä siis on kamalan iso, kolme kerrosta ja silleen. Vaikuttaa ihan hotellilta, huoneen numerointi alkaa satasesta ja loppuu johonkin reiluun kolmeen sataan (ei huoneita kuitenkaan ole kuin kolmeakymmentä(?) per kerros). Kaikki ovet pelaavat avainkorteilla, oli sitten ulko-ovi, huoneen ovi tai vessan ovi. Oleskeluhuonetta ei ole ollenkaan, ainoastaan ”aula”, missä on respa, keittiö ja ruokala (vaikuttaa tosiaan ihan koulun ruokalalta pitkine pöytineen ja astioiden kilinöineen), sekä vielä muutamia tietokoneitakin. Onnea vain niille, jotka haluavat harrastaa dataamista rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti