keskiviikko 12. tammikuuta 2011

12.1.11

2:50pm.

Harmi, jätin sitten kuitenkin eilen kirjoittamatta, vaikka etukäteen vartavasten mietin, että pakkohan se on, jos päiväykseksi tulee pelkkää ykköstä. Toisaalta, on mulla marraskuussa vielä toinen mahdollisuus. Silloin kyllä olen takaisin suomessa (ainakin todennäköisesti näiden suunnitelmien perusteella), eli tiedäppä kirjoittelenko silloin enään ollenkaan mitään.

Eilen oli taas karaoketiistai. Kipeänä (yllättävää kyllä) kokis ja vesi maistuvat paremmin kuin gooni, eli tuli taas vaihteeksi oltua ihan rauhallisesti. Toisaalta, vähän synkkää kyllä lähes selvinpäin seurailla toisten..riehumista? En oikein keksi tohon sanaa, koska ei se kuitenkaan örvellystä tai muutakaan ole. Yleistä hauskanpitoa kännissä ilman draamoja tai muita. Mukavaa siis, eikä nyt niin kamalaa. (Puhunko vähän ristiin ja pussiin itseäni? Mukavaa mullakin oli vain parin alkoholillisen juoman turvin.) Jännä, että täälläkin tulee hengailtua karaokemeiningeissä.. Yllätys, yllätys en täälläkään laula, mutta kuuntelen.
Piippolan vaarilla oli talo, hiiala hiiala hoi..

Kipeys itseasiassa näyttää pikkuhiljaa helpottavan. Vaikka nokka vuotaakin ja yskittääkin (eilen varsinkin, huh!), sain kuitenkin viime yönä nukuttua ihan koko yön! (Siihen asti, kun rakkaat kämppikset rupesivat metelöimään keskenään aamulla. Ilmeisesti olivat lähdössä, mutta silti. Typerät ranskalaiset.)

Toissapäivänä käytiin katsomassa jotain suomalaista ja loistavaa. Elikkä Rare Export! Täälläkin sitä näyttää vielä yksi elokuvateatteri ja olihan se pakko mennä näkemään. Mitään mainoksia tai julisteita siitä ei ole ikinä täällä näkynyt, johtunee varmaan niin erilaisesta joulukulttuurista, lumettomuudesta ja silleen. Tuskinpa kukaan täällä tietää, mistä oikea joulupukki on kotoisin.
Mutta niin, leffaan? Sehän oli loistava! En kyllä välttämättä saisi siitä läheskään kaikkea irti, jos en puhuisi/ymmärtäisi suomea, mutta silti! Näyttelijät ja varsinkin pikkupoika! Ja enpä oikein osaa sanoa, mikä _ei_ olisi ollut hyvää.. Kerrassaan loistava ja viihdyttävä vain! Mitä sitä muuta valehtelemaan.

Tänään on tarkoitus hipsiä vähän kirjastoon (joo! Täällä on Free Wi-Fi kirjastossa, mäkki ei olekaan ainoa vaihtoehto! Ja tosiaan, hostellilla netti maksaa ”only $3/h”.), parantaa nettiriippuvuutta (jopa päivittää blogia!), katsella vähän töitä ja sellaista. Sitten tulla hostellille ja tehdä ruokaa: Tortilloja! Omn. Eilen jo paistettiin kanat valmiiksi, kun tehtiin tulista kanakeittoa/pataa, eikä se tarvinut kaikkea kanaa. Tortillat siis ovat ainoa keino tuhota kyseiset kanat. Mmm.

2 kommenttia:

  1. Sä oot Christa mun unissa ollut kuukauden aikana kaksi kertaa.. :D Kiva kun jaksat blogia pitää ja päivittää ahkerasti.. Mä oon sun vakkarilukija, tietenkin.

    Caro
    www.c-line.vuodatus.net

    VastaaPoista
  2. Hui, eihän kuitenkaan mitään painajaisia ole ollut sitten? :D
    Jee, hyvä jos tykkäilet kirjotuksista, itte kanssa seurailen siun blogia, oon vaan kamalan huono kommentoimaan tosiaan :(

    VastaaPoista