lauantai 15. tammikuuta 2011

15.1.11

10:16am.

Meillä on check outti 45minuutin päästä. Pitäisi pakata ja kaikkea, valmistautua henkisesti lähtemään pois täältä ja varsinkin Mebournesta. Vielä kun ei ole henkisesti ihan perillä siitäkään, että on Melburnessa.

Säälittävän vähän ollaan täällä mitään tehty. Illat ja ovat ihan liiaksi kuluneet hostellilla chillaten ja Goon, sen seurauksena aamutkin siis venyvät helposti suhteellisen myöhäksi ja ennen kun on reippaana lähdössä liikenteeseen, kello ehtii tulla viisi. Ja viimeaikoina sekin aika on kulunut sitten kirjastossa Wi-Fiä hyödyntäen. Sitä ainakin tulee taas ikävä, tervetuloa mäkkinetit.<3

Lähdetään siis tosiaan tänään pois täältä, sunnuntaiksi suunnataan Moroopnaan Turnbull Brothersien tialle poimimaan päärynöitä. (Kyllä, aivan oikeasti, palaamme sinne, minne vannoimme, ettemme palaa enää koskaan! Mutta ainahan sieltä pääsee pois, jos siltä tuntuu.) Edessä autoyö ja sitten taas omaa kämppäilyä (ehkä ainoa asia, mitä sieltä ikävöin). Autoiluyötä odotan oikein innoissani, joko kerroin, että löydettiin torakkavauvoja autosta? <3 Olo on muutenkin aika huono ja kipeä. Kaikki näyttää iskevän aina samaan aikaan. Ei riitä, että potee flunssaa, kurkkukivut, yskät ja nuhat, eilen iski kanssa silmätulehdus! Jee. Korvat tuntuvat tukkoisilta kanssa ja aamulla luulin, että kohta pitää hammaslääkäriinkin lähteä, kun takahammasta jomotti niin. Nyt se on ihan ok. (Itsehän en ole ikinä hammassärkyä reikäisen hampaan takia potenut, mutta olen ymmärtänyt, ettei siitä voi erehtyä?)

On elämässä paljon kivaakin pelkän vinetyksen lisäksi. Eilen käytiin suomalaisten kanssa syömässä thai ruokaa viimeisen illan kunniaksi. Tytöt lähtevät siis myös jo tänään, suuntaavat kai Byron Bayhin. Eipä ollut mitään ihmeellistä sapuskaa ja riisi oli suorastaan pahaa. Eilen sain myös hiusten parturoinnin siksarilla. Meillä kun täällä hostllilla hengaa kaiken näköistä porukkaa, joukkoon on eksynyt parturikin.  Hiukset ovat nyt kuosissaan, hienot ja silleen. Vielä kun osaisi niitä jotenkin laittaa (olisipa edes mömmöjä tai syy laittaa hiuksia). Tänään huomasin vain, että edestä ne ovat ainakin ärsyttävän pituiset – menevät suoraan suuhun kun eivät pysy korvantakana. Mutta myötäilevät kai posken tai jotain kaarta?

Pikkuhiljaa alkaa kuitenkin olla aika herätellä Jonnea pakkaamaan ja silleen. 30min check outtiin. Päärynöistä lupaan yrittää kirjoittaa ahkerammin kuin kirsikoista tai Melbournesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti