maanantai 17. tammikuuta 2011

16.1.11

10:53am.

Tyttöä vähän vituttaa, harmittaa, väsyttää ja paha olotuttaa. Mun pitäisi vieläkin olla keräämässä.. Ei edes tiedetä, mitä kerätään! Päärynöitä ne ei kuitenkaan ole ja ovat ihan perseestä. Binistä saa $30, mutta ei kahdestaankaan saatu kolmessa tunnissa kerättyä yhtäkään biniä. Kirsikoita kuitenkin sai kaksi lagillista yksin kolmessa tunnissa: huonoimmillaankin siis sen $30.
(C: Onko tämä aina tällaista? Puissa ei ole yhtään hedelmää, vähän hankala kerätä..
G: Nojoo, niinhän se vähän on, mutta kuulitteko kuinka paljon saatte palkkaa sen takia?)
 Mur. Nojoo, lähdin pois siis vaan sen takia, että olen kipeä, eikä vähän ajan päästä tuntunutkaan niin hyvältä ajatukselta kerätä siellä puolikuntoisena niitä jotain.

Hedelmät ovat ihan isoja, että silleen voisi kuvitella binin täyttyvän nopeasti.. Puissa vaan ei ole yhtään hedelmiä! Yhdestä puusta saa keskimäärin ehkä jotain kymmenisen kunnollista hedelmää (ja nyt veikataan reippaasti yläkanttiin!), loput ovat jonkun taudin peitossa, niitä ei luonnollisesti saa kerätä. Yläoksille on turha edes yrittää kurkotella, ei siellä kuitenkaan mitään ole. Tikkaita saa siirtää puulta toiselle, kiivetä ylöös ja palata tyhjän laukun kanssa alas, uudestaan sama ja uudestaan.. Turhauttavaa?

Plus meidän gängeri on juuri aloittanut hommansa: ei tiedä mistään mitään. Ei mitään hajua, paljon ihmiset yleensä päivässä poimivat, onko toimisto tänään auki. Koska toimisto ei ollut auki, kysyin siltä sitten majoituksesta, suihkuista.. ”En minä vaan tiedä, olen juuri aloittanut.” Justkoo, kahdentoista aikaan takaisin siis kyselemään vähän lisää juttuja. Ja viemään Jonnelle ruokaa. Tosiaan luultiin, että tänään olisi joku ”koulutuspäivä” ja huomenna vasta aloitettaisiin hommat.. Turha toivo. Samoin kuin ilmeisesti olisi, että pääsisi sänkyyn nukkumaan, jonnekin viileään.. Ei auton takapenkille: vähän kun tulee kuuma jos yrittää ennen keskiyötä tai 5am. jälkeen koisata. Kunnon yöunet olisivat sinänsä nääs ihan kivat.. Tai se suihku.

Tyttö on kanssa ihan itikansyömiä täynnä! Eilen nukuttiin Mooroopnan vieressä autossa yö ja son ilmeisesti itikoiden suosimaa aluetta.. Käsivarret ihan paukamilla ja kutisee, jalat ja nilkat samoin. Toisaalta, ei varmaan edesauttanut sekään, että tänään lähdin töihin shortseissa, sielläkin kun on muutama inistelijä.

Mutta pitää katsoa nyt, mitä tässä tekee.. Jos tämä pysyy tälläisenä, tänne ei ainakaan jäädä – ei siinä ole mitään järkeä. Asuminen maksaa vain $51, mutta sitä varten pitää kerätä kaksi biniä per naama. Tällä vauhdilla se ei vaikuta kamalan todennäköiseltä. Jos ajateltaisiin hypoteettisesti, oltaisiin ehkä tänään saatu kaksi biniä kerättyä, jos olisin itsekin pysynyt vielä tikkailla. _Ehkä_. Joten toinen vuokra maksettu. Huomenna seuraava. Neljä työpäivää lisää ja kaksi biniä/päivä = 8biniä = $240 (Oletuksella, että palkka pysyy näin hyvänä, normaalisti maksavat $20/bin.) ja se jaettuna kahdelle on huimat $120! Mielummin etsin jotain kivempaa vapaaehtoistyötä.
(Nyt loppuu akku, kerrankin voisin kirjoitella vielä lisää, mutta nyt kävi näin. Ja enpä tiedä, missä voisi konetta tai muita ladata, kun gängerikin on niin avuton!)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti