perjantai 21. tammikuuta 2011

Melbourne again

Nyt ollaan siis taas Melbournessa. Tultiin eilen, mutta eilinen oli mitäänsanomaton laiska pyykkipäivä, joten siitä ei ole kamalasti kirjoitettavaa. Pestiin monta koneellista pyykkiä, katsottiin Frendejä ja lözzittiin muutenvaan sillävälin, kun James oli töissä.

Kamalan huono fiilis tavallaan hengata toisen nurkissa, varsinkin, jos avaimia on vain yksi. Se on hankalaa ja vaivalloista. Suurin syy kuitenkin, miksi en siitä kai pidä, on se, että tulee liikaa ikävä kotia. Ehtii melkein tottua siihen "normaaliin" arkeen, mihin ei kuulu yöpaikan etsiminen, kattiloista tappeleminen hostellilla, rinkan raahaus ja autolla palloilu. Ei edellämainituissa mitään vikaa ole! Mutta sitä kun on harrastanut jo tovin toisin kuin kotileikkejä. Noh, kunhan täältä taas pääsee pois, menee varmaan tovi koti-ikävää potiessa, sitten taas tottuu arkielämään ja kaikki on kuin ennenkin. Kotiin kuitenkin pääsee aina, Australia ja autoelämä on enemmän once in a lifetime.

Kotiin pääsemisestäkin sen verran, että olen nyt varannut paluulennot sitten oikealle päivälle. Olen siis 2.9. Suomessa. Visa loppuu - totta - vasta 5.9. mutta lentoliput vanhenevat aiemmin. Ne ovat vuoden voimassa, eli koska 2.9. aloitin matkan ja suuntasin Hong Kongiin muutamaksi päiväksi, pitää minun 2.9. olla kanssa takaisin Suomessa. Jonnella paluulento on 6.9. Toivottavasti se saa siirrettyä sitä, muuten on vähän typerää.
Siitä, että oltaisiin Jaskan kanssa oltu tavoitettavissa silloin kun Jonne varasi lentoja olisi ehkä ollut hyötyä.

Tänään olisi tarkoitus lähteä keskustaan pyörimään, tehdä jotan "sight seeingiä". Nyt kun kerran tultiin takaisin tänne, pitää ehkä käyttää hyödykseen tilaisuus nähdä muutakin kuin vain MIB ja Fluid OZ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti