perjantai 18. helmikuuta 2011

Hiirimetsälle!

Mur! Molen yrittänyt olla suvaitsevainen ja ystävällinen kaikkia talossamme asuvia hiirikavereita kohtaan, mutta kohta mulla melkein voisi alkaa mennä hermo ja tulla hermoromahdus. Ei niissä sinänsä mitään vikaa ole. Ovat suloisia ja eivät toivottavasti mitään kovin vaarallisia tauteja kanna. Ei haittaa, vaikka niitä silloin tällöin näkeekin - mutta! Kun niitä on nyt viimeaikoina näkynyt kokoajan, päivittäin. Ja meidän huoneessa ainakin näyttää yksi viihtyvän erityisen hyvin.


Kohta alan olla Jonnen kanssa samaa mieltä: Hiiri vangiksi! Ellei ihan hengiltäkin. Meillä on huoneessa säilytystilaa suhteellisen rajallisesti ja se kaikki on kummasti lattialla, tasoja ei siis ole yhtään. Yksi huojuva, hajoamispisteessä oleva rekki ja lipasto, josta puuttuvat laatikot ja joka toimii telkkaritasona.
Meillä siis kivasti kaikki tavarat lattialla hiirten armoilla ja kohta sillä on varmaan pesä mun rinkassa! Tai Jonnen. En kamalasti tykkäisi ihan reikäisistä vaatteista, vaikka nyt mitään huippuhienoja tai kalliita vaatteita en omistakaan. Reiättömiä ja ihan kivoja ne kuitenkin tähän mennessä ovat olleet.
Mur!

Nojoo, se siitä, asiasta kukkaruukkuun.

Mulla on tänään vapaapäivä. Taas! Plääh. Eipä ole kamalasti tunteja tällä viikolla kertynyt, kun maanantai oli vapaa ja tiistai ja keskiviikko meni koulutuksissa, että tein vain illat. Eilen olin ensimmäistä vuoroa baarissa (meinaavat pistää minut nyt sinne kokonaan, ei siis enään bistroa) ja pistivät minut kotiin sieltä jo kymmenen aikoihin, kun oli niin hiljaista. Pöh ja pah!

Baarissa oli kyllä kivaa, kuten baariduunissa nyt yleensäkin. Melkein olin jo unohtanut kuinka paljon siitä tykkään! Vaikka Schnoozerit, potit ja midit ovat vähän vieraita käsitteitä vielä.. Kyllä se siitä nopeasti alkaa kuitenkin sujumaan.. Ainakin uskoisin niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti