perjantai 25. helmikuuta 2011

Hyvää siivouspäivää

Edessä on siivouspäivä. Argh! Väsyttää ihan kamalasti, miksen ollut fiksu ja mennyt takaisin nukkumaan siivottuani? Nyt olen "reippaasti ylhäällä ja valmiina aloittamaan siivousurakan". Valmiina aloittamaan sen roudaamalla jengin Colesiin ostamaan vähän siivoustavaraa, hiirenloukkuja ja muita. Plaah!

Ainiin, hiirenloukuista tulikin mieleen..
Meillä on täällä nykyään yksi hiiri vähemmän! Toisaalta, eipä ole enää leivänpaahdintakaan. Meillä oli ilmeisesti hiiri mennyt leivänpaahtimeen, joku paahtanut onnessaan leipää ja samalla paistanut hiiren. Oli palanut kiinni ritilöihin ja puoliksi ihan musta. Nam. Ei olla saatu hiirtä pois paahtimesta, toisaalta, en tiedä olisiko sillä niin väliäkään. Tuskinpa ketään enää huvittaa leipää sillä paahtaa.

2 kommenttia:

  1. Terve Christa,

    Pääsin juuri Sydneyyn. Aloitin matkanteon vasta
    tänään. Raskasta reissata kanssasi, kun on valkoiset kirjaimet mustalla pohjalla, mutta enköhän minäkin ole kohta helmikuulla silmät sikkuralla. Pitäisi sunnuntaina lähteä Åreen hiihtelemään, toivottavasti siellä on toimiva
    läppäri jollain. t. esa haikasta

    VastaaPoista
  2. Jee, kiva että sinäkin tänne löytänyt 8) Ja hyvää matkan alkua, jonkun verran on ehtinyt jo tekstiä kertyäkin. Kohta olen ollut jo puoli vuotta reissussa.

    VastaaPoista