keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Tättärää!

Ihan vaan jos ette muuten huomaisi, ajattelin nyt vähän mainostaa. Elikkä ei mitään suurta ja ihanaa ja ihmeellistä, mutta itse olen vähän innoissani!

Päätin lisätä interaktiivisuutta kanssanne, vaikka kommenttejakin tulee päivittäin kymmeniä, samoin sähköposteja ja fb-kutsuja.. (KöhKöh!) Nojoo, elikkäs kuitenkin, jos siirrytään asiaan ennen kuin nenä törmää vastapäiseen seinään ja korvat heiluvat irti päästä.

Tästä eteenpäin teillä, rakkaat lukijani, on siis mahdollisuus suorittaa helppoa rasti ruutuun kommentointia teksteistäni. Ei tarvitse rasittaa sormia tekstailemalla jotain kommenttiboxiin, vaan voi esittää painavan mielipiteensä helposti ja vaivattomasti. Samalla voitte elätellä uskoa, että teidän mielipiteellänne voisi olla vaikutusvaltaa juttujen laatuun. Se tuskinpa pitää paikkansa, mutta katsotaan.

Eikä siinä vielä kaikki (Hihii, varsin innostun lisää!)
Lisäsin myös pienen kyselyn tuohon oikealle sivupalkkiin. Ihan vain omaa itseäni viihdyttääkseni. Ja siksi, että kiinnostaa vähän, ketkä täällä käyvät tekstejä lueskelemassa ja minkä ihmeen takia. Muutamat tutut toki, mutta ehkä joku muukin? Hihii..

Ja kommenttiakin toki saa silloin tällöin jättää jos jokin mietityttää/askarruttaa/ärsyttää tai ihastuttaa.

2 kommenttia:

  1. No niin nyt ollaan ajan tasalla. Eilen pari tuntia töissä ja tänään pari tuntia kotona blogin lukua. Kovaa hommaa. Joudun hakemaan vahvemmat lasit television katseluun, silmät näkevät enää vain lähelle. Hienot ILVES -sukat neuloit. t.esa

    VastaaPoista
  2. :D damn, oli kyllä ihan tahaton Ilves juttu..Pitää seuraavalla kerralla muistaa sinistä, oranssia ja valkoista, että mennään kuitenkin hyvän joukkueen puolesta ;)

    VastaaPoista