sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Saa nukkua pitkään -päivä

The Giant Murray Cod.
Kävin tekemässä vähän sight seeingiä kaupungilla tänään.
 Jee, tänään sai nukkua pitkään. Rankan työpäivän jälkeen kunnon yöunet ovatkin ehkä parasta. Toisaalta, työpäivä ei ollut rankka, pääsin pois taas monta tuntia ennen aikojani, kun oli niin hiljaista ja yöunetkin jäivät vajaiksi. Kerrankin kun saa rauhassa nukkua niin pitkää kun haluaa - ja kaiken lisäksi haluaisikin nukkua niin pitkään kuin mahdollista - pomo soittaa aamulla ja herättää puhelullaan. Olisi soittanut edes töihin, mutta "kunhan soittelin, että herättäisit C:n, mutta se onkin jo hereillä". Ja samalla alkaa kuulua järkyttävä "OMG, I'm late at work!" kailotus. Dodiin, se siitä uudelleen nukahtamisesta.
Yksi niitä kuvia, mitä en saanut lisättyä piuhan katoamisen takia. Yllätys, yllätys, löytyi sitten jostain rojukasan alta.
 Nojoo, eipä se aikainen herätys mitään, tänään kuitenkin kaikella todennäköisyydellä pääsee taas aikaisin nukkumaan. Vaikka illalla on töitä, en jaksa uskoa, että tulisin siellä koko iltaa olemaan. En vain ymmärrä, miksi siellä pitää olla niin kamalasti työntekijöitä vuorossa, koska paikka on ihan kuollut ja pistävät jonkun kuitenkin aina kotiin. Jonkun, eli yleensä minut. Vähän ikävä Sooloon, kun siellä ainakin riitti asiakkaita ja tekemistä yleensä aina.
Huomatkaa telkkarimme väritys. Hieman häröä katsoa siitä yhtään mitään ohjelmaa, kun värit eivät välttämättä ihan ole kohdallaan.
 Aikaisesta herätyksestä oli tosin hyötyäkin. Olin reipas ja lähdin kaupungille käppäilemään ja päädyin lankakauppaan. Ostin sieltä mustaa lankaa ja pyöröpuikot (kuinkahan monet nro4 pyöröpuikot ja sukkapuikot omistan jo valmiiksi) ja nyt on tekeillä musta ruutupipo kolmella letillä ja yhdellä reiällä. Saatan repäistä ja tehdä siihen korvaläpätkin! Tai sitten siitä tulee vaan löysä hopparipipo. En tiedä vielä.
Kauniisti koristeltu kattomme ja tuuletinropelli.
 Kamalasti järkeä täällä mitään pipoja väsäillä? Kuumahan täällä on! Toisaalta, tein ne villasukatkin ja niillekin on käyttöä ollut. Ja pipoista nyt tykkään ihan muutenvaan, plus niitä on kiva tehdä! ..Toisaalta, tiedä mitä tästä tulee tulemaan kun siinä tosiaan on muutamia uusia juttuja, mitä en ennen ole kokeillut.. Päästä löytyy kaikkein parhaat ohjeet!
Kuvan tarkoitus ei ole esitellä rojunurkkaa, vaan kauniisti yhteen sointuvia tapettia ja mattoa! Ihanaa!
 Meillä tosiaan vietettiin siivouspäivääkin äskettäin. Lainasin imurin Fedistä ja saatiin imuroitua huusholli! Ostettiin myös hiirenmyrkkyä ripoteltavaksi vähän sinne ja tänne, josko päästäisiin piipittäjistä eroon. Tiedä sitten kuinkako tehokasta tavaraa on muka olevinaan.. Kamalasti kun en aiemmin ole myrkkyihin perehtynyt.
Huomatkaa siisti olohuone!
 Nojoo, ei siitä siivouspäivästä kai muuta hyötyä ollutkaan, kun että lattia on nyt vähän aikaa vähän siistimpi. Ja kämpässä haisee paremmalle (ostettiin jotain pulveria, mitä ripotellaan matolle ennen imurointia, että jää tuoksumaan kivalle?). Jengi ei kuitenkaan ole vieläkään tajunnut, että sitä siisteyttä on helpompi pitää yllä, kuin tehdä isoja siivouksia silloin tällöin. Keittiössä on taas järkyttävä tiskivuori ja rojua alkaa kerääntyä vähän sinne ja tänne tiedä keiden toimesta. Pöh ja pah.
Hiirenmyrkkyjä! Tollasia pusseja vaan, onko hiiret sitten muka oikeasti niin tyhmiä, että syö reiän tuollaiseen ja sieltä ne myrkytkin?
 Kävin tänään kanssa vähän kuvailemassa Murrayta. Onhan se jo pikkuhiljaa laskenut paljon, kun ei ole mitään suurempia sateita ollut viimeaikoina. Mutta on se kuitenkin vielä vähän yli auraidensa. Nätti se on kuitenkin joka tapauksessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti