keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Vapaapäivää vapaapäivän perään

(Olen mystisesti hävittänyt kamerani piuhan tähän sekamelskaan, mitä kodiksikin voisi kutsua. Toiset voisivat väittää sen olevan tekosyy sille, miksei tässä tekstissä ole yhtään kuvaa, mutta voin kertoa, että kerrankin kameralla olisi muutama kuva, jotka vain odottavat koneelle pääsyä! Kunhan minä sen piuhan löydän..)

Kuten otsikkokin kertoo, ei niitä tunteja ainakaan töistä tipu. Eilen oli vapaapäivä ja juuri saamani puhelun mukaan niin myös tänään! Voi miten mahtavaa! Noh, kävinhän minä siivoamassa tänään.. Tippuihan siitä 1¾h, mikä on todella mukavasti koko päiväksi. Hahahaa. Alkaa kohta piikkuhiljaa ärsyttämään. Onneksi kävin rsa ja rcg kurssit ja tuhlasin niihin $190. Palkkioksi tästä saan enemmän vapaa-aikaa. Tarkoitus kun ei olisi tehdä mahdollisimman paljon töitä ja saada rahaa säästöön..


Nojoo, kannattaa vinettää nytten, voi olla, että jossain vaiheessa niitä tunteja sitten taas onkin enemmän kuin tarpeeksi ja vinetän, kun koskaan ei ole vapaata. R meinaan lähtee tällä viikolla pois, eli baarissa on ainakin yksi ihminen vähemmän.. Ehkä niitä tuntejakin sitten tulee kaikille kivasti. (Ei minua muut kyllä kiinnosta, kunhan itse saisin!)


Meillä on täällä tosiaan hiiriongelma ja muitakin on alkanut pikkuhiljaa ärsyttää. Hiiriä löytyy muun muassa muropaketeista ja leivänpaahtimesta ja olen ihan varma, että ne on kohta syönyt reiän rinkkaani, kun jokin niitä vetää sen alle.. Päätettiin siis, että kohta tehdään asialle jotain. Jonkun pitäisi vaan saada aikaiseksi käydä kaupasta hiirenmyrkkyä/loukkuja. Hrr.


Eikä hiiriongelma suinkaan ole ainoa, meillä on myös sotkuongelma ja kamalasti kärpäsiä. Toisaalta, jos ihmiset keskittyisivät asiasta valittamisen sijaan siivoamaan omat jälkensä ja pistämään vähintään ulko-oven verkko-oven kiinni, voisivat ongelmat olla huomattavasti pienemmät. En väitä itsekään olevani maailman järjestelmällisin ihminen, mitä tavaroiden säilytykseen tulee, mutta herranen aika! Jos meitä asuu tässä huushollissa monta, olisiko ihan kamalasti pyydetty jos vaikka tiskit ja roskat korjaisi ihan itse edes öbaut samantien, eikä jättäisi pitkin lojumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti