tiistai 21. kesäkuuta 2011

Huono ihminen..

Tunnen olevani huono ihminen, kun en saa siirrettyä tekstiä tänne.. Teksti siis on valmiina ja kuvatkin kai suurimmaksi osaksi.. Muttta se on vaan niin vaikeaa ja aikaa vievää säätöä huonoilla nettiyhteyksillä!

Viimeistään 25 päivän päästä.. Tai joskus sen jälkeen. Sovittu?

Joo, päivittelen siis vain yleisesti olevani hengissä. Tällähetkellä ajellaan viimeisiä satoja kilometrejä Queenslandissa (vajaa 120km Brisbaneen), eli kohta ollaan jo New South Walesissa, ympäri käydään, yhteen tullaan ja Sydneyssä.

Jännä miten alkumatka yhdeksän kuukautta sitten ja loppumatka nyt muistuttavat toisiaan.. Ei osaa nauttia nykyhetkestä, vaan laskee vain päiviä tulevaan. Huono juttu tämä tällainen! Toisaalta, en kai ikinä ole ollut tunnettu kärsivällisyydestä tai pitkäjänteisyydestä..

Ja veikkoja on ikävä! Ihan vähän vaan, tulen olemaan ainoa sisarus Kotkassa kun palaan. Toinen lähtee valtion palvelukseen ja toinen Tampereelle lukioon. Tarviiko kertoa, että olen vähän pikkuisen ylpeä kummastakin :)

Päivän randomi tänään oli, kun joku Suomesta kaksi ja puoli vuotiaana tänne muuttanut nainen tuli juttelemaan suomea kirjastossa jossain.. jossain kaupungissa, missä oltiin ennen kuin tultiin tähän. Minä ja minun muistini<3 Niillä oli dingonpentu autossa.. LoL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti