keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

pitäkää päivämääriä silmällä!

thu 26/5/11
10:55am.
Istuttiin eilen nuotiolla, eli haistaan savulle ja tänään pitäisi mennä Adelaideen. Ollaa siellä vain päivä ja jatketaan sitten matkaa. Harmi, mutta rahat.

Eilen herättiin taas joskus kymmenen maissa, tehtiin aamupalat jne ja jatkettiin matkaa. Seminopeasti hyvästeltiin Victoria ja saavuttiin South Australiaan. Maisema muuttui ensin hakkuuaukeaiseksi Suomeksi ja sitten vain aukeaksi. Paljon lampaita, vähän puita tai korkeusvaihteluja, kamala tuuli ja suoria teitä. Ihan vaihtelua teihin, jotka on pelkkää mutkaa. Eilen ei satanutkaan kamalasti, vähän ripotteli sillointällöin, mutta kun saavuttiin leiripaikalle saatiin istua iltaa kuivana. Melkein paistoi aurinkokin.



Heti kun saavuttiin SA ja tuli vähän isompi kaupunki, käytiin kaupasta ostamassa 4 pussia sipsiä. Vielä on kaksi jäljellä. Matka ja päivä sujui rattoisasti sipsiä syöden. Ruoaksi tehtiin vaihteeksi riisiä nuudelin sijaan.

9:40pm.
Eletään nykyään Adelaiden aikaa, eli puoli tuntia Melbournea jäljessä. Hullua.

Jonnekin heräsi joskus ennen kahtatoista, eli heti edellisen kirjoituksen jälkeen. Aamupalailtiin, hengattiin ja joskus varmaan yhden maissa lähdettiin matkaamaan eteenpäin. Mentiin lautan kyydissä vähän matkaa joen toiselle puolelle, ettei tarvinnut kiertää koko järveä (niin kuin tehtiin eilen) ja päästiin tielle A1 kohti Adelaidea.

Löydettiin ihan ekaksi Mäkki ja hengattiin siellä koneella hetki. Facebookissa oli kai ainakin 85 synttärionnittelua.. Hui! Hyvissä ajoin minäkin niihin sitten vastasin.. Muuta ihmeellistä ei nettiin kuulunut.

Adelaidesta ostettiin parit postikortit ja kirjoiteltiin niitä kahvikupillisten ääressä. Soli ainoa, mitä siellä tapahtui. Tuli pimeä ja lähdettiin pois. Löydettiin hyvin ulos kaupungista, ajettiin Dublinin läpi Prahrainiin yöksi ja nyt ollaan tässä. (Olisi pitänyt jäädä yöksi Dubliniin. Siellä oli kiva puisto vessoineen ja grilleineen, täällä vain sikana porukkaa eikä vessojakaan. Ja pitkän matkaa syrjätietä.) Tuli ihan nostalgiafiilis Dublinissa, kun siellä käytiin Jaskankin kanssa.


Stokattiin kanssa vähän ruokavaroja tulevia aavikkoseikkailuita keskellä ei mitään varten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti