perjantai 17. kesäkuuta 2011

Koska en osaa julkaista tekstejä reaaliajassa, pitäkää silmällä päivämääriä.

fri 10/6/11
7:50am

Joskus on ihan kiva herätä heti seitsemän jälkeen. Voi keitellä vettä rauhassa instantkahvipuuterinsa sekaan, laittaa koneen kiinni seinään, istua sohvalle ja katsoa telkkarista McGyveriä.. Ei ketään missään!

Nojoo, vaikka olen monena aamuna, ehkä jokaisena(?) nyt viimeaikoina, herännyt viimeistään kahdeksalta, ei ihan näin luksusta ole ollut sitten Melbournen. Koska sen jälkeen ei olla oltu hostellissa, autossa vaan. Yksi yö motellissa, mutta sieltäkin piti checkautua ulos, eikä siis voinut herätä rauhassa ilman herätystä ja ajatusta kiireettömyydestä.

Eilen sattumalta mentiin Rockhamptonin vieressä olevaan kaupunkiin Yeppooniin ja sieltä sekavat infotyypit opastivat meidät Emus Beach Resort & Backpackers nimiseen hostelliin, jonka parkkipaikalle pysäköitiin automme. Homman nimi on siis, että nukutaan autossa, mutta ollaan vapaita muuten käyttämään hostellia, kuten kuka tahansa. Ja lysti maksaa $10/auto. Eli viisi dollaria per nokka. Ihan kohtuullista!

Pysytään täällä varmaan öbaut ensi viikon alkuun asti. Tottakai täällä on nytten kylmin päivä öbaut kuuteen viikkoon ja sadetta ja viileää on luvattu koko loppuviikoksi. Nice. Ajateltiin menevämme Great Keppel Islandille, joka on tässä vieressä, mutta eihän snorklailu ja luonnon ihastelu ole yhtään mukavaa sateessa. Toivotaan siis hyviä ilmoja ja sillävälin hengaillaan hostellilla ja Emu Parkissa, jossa hostelli siis sijaitsee. Ehkä ihan kiva vaihteeksi näin, ettei tarvitse ajaa autoa ollenkaan.  Ja onpahan aikaa päivitellä blogia – se on ihan vähän jäänyt nyt viimeaikoina.

Eli sarjassamme ennenmuinoin, First things First. Based on real events and ch.s diary.

sun 22/5/11
12:35am



Eilen piti olla maailmanloppu jonkun amerikkalaisen papin mukaan. Ainoa, mikä loppui, oli hostellilla hengailu: jatkettiin matkaa pois Melbournesta ja hyvästeltiin hostellielämä. Tervetuloa autoyöt! Taas vaihteeksi ollaan huoltsikan ”pihassa” 51km länteen Melbsistä kohti Great Ocean Roadia.

Eilen juhlittiin vähän läksiäisiä, joten hostellilta lähdettiin vasta viiden jälkeen, koska krapula ja väsymys. Huone piti kyllä luovuttaa jo kymmeneltä, joten päivä sujui leppoisasti hostellilla yleisissä tiloissa hengaillen.

Eilen käytiin kanssa heittämässä Harrison lentokentälle joskus seitsemän maissa. Perjantai-ilta ja autolla kaupungin läpi. <3 Mä aina välillä niin rakastan autolla ajamista.

Jonne sai siis eilen ladattua auton akun töissä – JEE! Ja se ja Harri vaihtoivat auton renkaan! JEE! Ei siis ainakaan ole mitään käytännön estettä reissun epäonnistumiselle? Eiköhän se tästä!

Tultiin tosiaan juuri takaisin huoltsikalta, istuttiin siellä monta tuntia telkkaria tuijottaen. Surullista? Hauskaa  Tuntuu, että meillä on liikaa kamaa autossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti