lauantai 2. heinäkuuta 2011

Jännäpäivä

Heihoi, olen tänään ollut aktiivinen, ahkera ja mitävielä! Verrattuna eiliseen koomaan, kun makasin vaan sängyssä ja olin koneella! Harvinaista herkkua, mutta vähän tylsää pakko sanoa. Mitenköhän pysyn irti koneesta Suomessa sitten, missä on nopeat yhteydet ja Spotifykin toimii saati videoita voisi katsella.. Tulee olemaan vaikeaa!



Mutta tänään siis on kuitenkin ollut jännittävä ja täynnä tekemistä oleva päivä! Aamulla heräilin jo ennen kahtatoista, vaikka eilen illalla menin ajoissa datailujeni jälkeen nukkumaan. Muut leikkivät sosiaalisia, minä kuljen omia polkujani. Tein aamupalaksi puuroa ja lähdettiin Jonnen kanssa viereiselle huoltoasemalle huoltamaan auton estetiikkaa kuntoon. Siis, miten se nyt meidän auton tapauksessa on mahdollista.

Pesetettiin auto. Oli jännää, meillähän kun ei toinen etuikkuna pysy vapaaehtoisesti ylhäällä.. Se kuitenkin kesti varsinkin, kun Jonne urhoollisesti piti sitä ylhäällä. Muutama muu vuotava ovi sittentaas löydettiin ja takapenkki onkin sen seurauksena suhteellisen kosteahko.. Kyllä se sateellakin vuotaa, joo, mutta ei ihan noin rajusti! ..jännä. Etupenkkikin sai muutaman pisaran osakseen (kuskin puoleinen) mutta ei mitään samanlaista syväpesua kuin takapenkki. Noh, näin meillä.


Koska joku perheen isä oli tuonut perheen auton imuroitavaksi ja sieltä pitä sitä ennen tyhjentää lastenrattaat ja miljoona pehmolelua, mentiin suosiolla käymään kaupassa ensin. Ja sitten kauppailun jälkeen tultiin takaisin ja imuroitiin auto. Oon tosi tylsä eikä musta muotiblokkariksi ainakaan olisi, kun käytiin vain ruokakaupassa, vaikka samassa rakennuksessa on kauppakeskus täynnä outlet myymälöitä! No vähän kävin vilkaisemassa, mutta en liikaa. Yksi sikakiva kauppa siellä on mistä olisi tehnyt mieli ostaa vaikka mitä, mutta.. Ehkä sitten kun on auto myyty ja matkalaukkuun mystisesti ilmestyy paljon tyhjää tilaa.

Imuroitiin auto ja tultiin takaisin hostellille ja.. No siihen se jännyys vähän jäikin. Söin hyviä leipiä kun ostin hyvää avocadodippiä. Ja tulin kai takaisin koneelle vain. Hehee, mielenkiintoista, eikö ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti