lauantai 2. heinäkuuta 2011

Valitsen sinut, Echidnamon

thu 9/6/11
9:50pm
No eiköhän tänään sitten ole pilvistä ja vähän viileää. Sateista luvattu sunnuntaihin asti koko rannikolle. Juuri eilen hehkutin.. Perus?

Ollaan lähellä Rockhamptonia, Emu Parkissa. Oli tarkoitus öbaut huomenna mennä Great Keppel Islandille katselemaan ja snorklailemaan vähän Great Barrier Reefille, mutta koska säät, niin en tiedä.

Löydettiin edellisen paikan infotyyppien (ihania, hupsuja ihmisiä!) avulla Emus Beach Resort & Backpackers, jossa voidaan olla $10/auto/yö ja käytännössä hengata telkkaria katsellen sisällä koko aika, käyttää keittiötä, kylppäriä, uima-allasta.. Kuten kaikki muutkin. Yöt vaan nukutaan autossa! Joo, yöt, monikossa. Suunniteltiin, että oltaisiin täällä varmaan maanantaihin asti. Että odotetaan että sateet menee ohi ja käydään sitten saarella. Paikka vaikuttaa kivalta tähän mennessä. Vähän autio, mutta kausi kai vähän ohi? Tai paikka niin uusi, ettei kukaan tiedä? Ainakin vaikuttaa uudelta ja siistiltä!

Aamulla heräsin taas ennen kasia, vaikken yöllä ihan kamalan hyvin nukkunutkaan. Näin nokkasiilin kuitenkin!! Onneksi jonne tuli herättämään ja hakemaan kameraa. Ihana ja mainio otus! Pokemon.

Lähdettiin Rockhamptoniin nettiin, kun st.Lawrencen huisin iso kirjasto sattui olemaan juuri torstaisin kiinni.. Matkalla pysähdyttiin Malbroughissa hilloleivällä.

Kolmas mäkki tärppäsi. Soli liikeskeskuksessa ja sieltä löytyi vihdoin pistorasia.. josta vartiasetä käski meidän luopua melko piakkoin, tiedä sitten miksi.. Pistin jokatapauksessa viestiä RTA:lle (Roads and Traffic Authority) ja kyselin vähän miten auton myymisen kanssa, kun netistä ei löytynyt vastausta. Toivottavasti vastaisivat pian!

Kun tietokoneen akku loppui, lähdettiin kohti yöpaikkaa vähän takaisin päin. Tänne suuntaan tultiin sattumalta, koska piti tutkailla lauttajuttuja saarelle.. ja sitten eksyttiin tänne. Ei paha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti