sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

jum.

sat 11/6/11
11:35pm
Väsyttää! Ihan kamalasti! Mutta ei sinänsä kai ihme, ei ole tottunut valvomaan näin myöhään. Toista iltaa putkeen ja välissä heräämään kuitenkin 7 aikaan. Unirytmille tapahtunut jotain, ehkä pysyvää.. Ehkä ihan hyvä vaihteeksi.

Ulkona satelee vieläkin. Satanut enempi vähempi koko päivän. Eilen sain viikonlopputöistä (juuri täksi vkl:ksi) vihiä parilta tyypiltä hostellissa. Markkinoilla (tms.) naapurikaupungissa Yeppoonissa, mutta koska sade niin ei. Tuuri! Toisaalta, tänään oli vähän väsymystä ilmassa, eli ehkä ihan hyvä.

Eilen oli eka oikea päivä täällä, heräilin aikaisin, kirjailin blogijuttuja, hengailin. Aamupalan jälkeen lähdettiin Jonnen kanssa käppäilemään ja käymään kaupassa. Ei mikään hurjan iso kaupunki! Ruuaksi tehtiin lihaa lasinuudelien(?) kanssa, lounaaksi joskus yhdeltä kai. Oli hyvää.

Illalla oli bbq ja kalamaistajaiset. Kala oli hyvää, bbq perus nakki leivän välissä. Sen grillaili paikan omistaja! (Sama tyyppi, jolta eilen aamulla kyselin hostellihommista - ei. Hiljaista. Ja lämpötila 6°C normaalia alempi.. Tuuri! Toisaalta onneksi eksyttiin tänne täksi ajaksi eikä olla tienpäällä, keskiviikkona (ei siis sittenkään jo sunnuntain jälkeen) pitäisi kuitenkin taas lämmetä.)

Omistajamies aivan loistava! Täällä baari kanssa, tyyppi joi kanssamme ja tarjoili shotteja. Jees! Muutenkin hinnat ihan jees. Ilta oli kiva, juteltiin ja naurettiin.

Aamulla heräsin heti 7 jälkeen herätykseen, jonka olin pistänyt töiden metsästelyn varalle, mutta sade. Heräsin silti, menin olkkariin lukemaan ja jumittamaan. Päivä meni vähän niin. Jonne teki aamupalaa, kävi kaupassa. Jumitettiin, pelattiin tammea ja shakkia. Suuri osa porukasta lähti steak dinnerille katsomaan rodeoa. Tehtiin ruokaa, kanatortilloja. katsottiin telkkarista Arthur and the Invisibles (leikattu versio!! LoL. contains mold violence and adult themes. Vaikka suurin osa leffasta leikattu!) ja hengailtiin. Juotiin pari kaljaa, pelattiin huojuvaa tornia ja Trivial Pursuitia.. Ja nyt ollaan tässä.

Kehittävää. Voisin huomenna käydä vaikka suihkussa. (Näin mielenkiintoisesti täällä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti