maanantai 4. heinäkuuta 2011

Marketman says: Wow Marketdog! Let's go!!!


Tyttö kävi eilen taas vähän markkinoilla. Eihan siellä pitänyt käydä kun ihan nopeasti kävelemässä läpi, kun ei muutakaan tekemistä. Jos nyt sattuisi joku kiva iso laukku löytymään halvalla käsimatkatavaralaukuksi, niin se ei haittaisi. Hyötykäyttöön nääs. Mutta ei mitään muuta, olenhan köyhä backpackeri.



No jos sitten, kun kerran luvan sain! Ai mulla ei ole miestä? Damn, ei sitten.


Kenkiä, vaatteita, sälää ja koruja. Askartelutarvikkeita, antiikkia, kirjoja, musiikkia, työkaluja, ruokaa.. Voiko parempaa paikkaa olla etsiä - noh - ihan mitä vaan!


Viimeksi tosiaan löysin kitaran. Ja tälläkertaa löysin ihan kamalasti kaikkea lisää! Harmi, että kaiken krääsän lähetys Suomeen maksaisi todennäköisesti enemmän kun tavara itsessään :(


Mulla on joku fiksaatio kaikkeen rojuun kaikenlisäksi.. Ei ehkä terveellistä kierrellä tollaisia paikkoja!


Päivä oli aurinkoinen ja porukkaa oli paljon! Tollaiseen paikkaan pitää ottaa vähän sellainen "en halua päästä eteenpäin" -asenne ja katsella vaan rauhassa kaikki pöydät vaikkei kiinnostaisikaan. Paljon antoisampaa, kun lähteä väkisin kyynerpäillä ihmisvirtaan. Ja jos joskus muutaman askeleen pääseekin eteenpäin, niin seuraavassa pöydässä olikin kamalasti mitä haluaisi nähdä.


Kaikilla on kanssa joku ihme fiksaatio tuoda nyrkinkokoiset koiransa tungokseen tallottaviksi. Yleensä niitä tottakai kannetaan sylissä, ovathan ne pieniä, eivätkä pärjää tallojia vastaan. Varmuuden vuoksi kannattaa kuitenkin katsoa välillä jalkoihinsakin..
(Oli muuten tosijees, tyttö kun potee ihan vähän vaan koirakuumetta. Just sellanen pien rääpäle olis unelma matkakoiraksi.)


Ja koska viimeksi ostin kitaran nahkalaukulla, niin tälläkin kertaan piti ostaa jotain samanhenkistä ja katu-uskottavuutta luovaa. Tälle tosiaan voisi ehkä olla enemmän käyttöäkin, kun sille kitaralle.. (Kyllä minä vielä joskus sitä opettelen soittamaan!)


Vinetti nahkarotsi! Ja voi kuinka se on hieno! Onhan se vähän iso ehkä, mutta jos boyfriend fakut on muotia niin miksei rotsitkin? (Vai oliko se jo ohi?) Ja koska ollaan köytää backpackeria, niin ei tosta maksettu enempää kuin $25! Happyhappyhappy!

Yksinpuheluni, miksi takki piti ostaa. Ihan hirveästi ei tarvinut ylipuhua.
Ihan kun nahkaisia takkeja ei olisi jo kotona.. -.-
"Muttakun täällä ei!"
Jos on kymmenen kuukautta pärjännyt ilman, niin eiköhän vielä vähän aikaa.
"Muttakun! Hieno ja halpa ja ja ja.."
-.- Okei sitten <3_<3

Ja myyjä oli puoliksi norjalainen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti