maanantai 4. heinäkuuta 2011

Valoilmiö

sun 12/6/11
11:30pm.
Heräsin tänään joskus kasin jälkeen päänsärkyyn. Menin olkkariin, koitin lukea kirjaa, muttei siitä tullut kuin paha olo. Jonne heräsi, katsottiin Golden Compass, olo parani ja syötiin aamupalaa. Pelattiin shakkia, kävin suihkussa, pelattiin shakkia, juotiin kahvia. Oli tarkoitus pestä pyykkiäkin, mutta se jäi huomiselle. Pelattiin lisää shakkia, tehtiin nuudeliruokaa eilisen jämistä, pelattiin shakkia ja vaihdettiin kahvi gooniin. Hengailtiin Juicy matkailijoiden kanssa (jenkkitytöt ja saksalaisjätkät), jenkit ja Jonne meni nukkumaan ja itse hengailin vielä hetken saksalaisten kanssa. Pesin mukit ja hampaat ja tulin itsekin nukkumaan.

Huomenna on uusi, kehittävämpi päivä! Toivottavasti..

mon 13/6/11
8:50am
Tänään on kuningattaren syntymäpäivä. 85vuotta tai jotain sinnepäin. Mummeli. On siis public holiday.. En tiedä vaikuttaako se mukka meihin.

Aurinkoinen päivä! Vihdoin! Eilen ei enää satanut kamalasti ja tänään jo oikeasti paistaa aurinko, eikä pilviä missään. Jees! Kävin kävellen "keskustassa" katsomassa, jos löytyisi Common Wealthin automaattia (ei löytynyt) ja samalla kävelemässä rannassa. Kaunista! Tällaisina päivinä muistaa olevansa onnekas. Ja vähän surettaa, että reissu on jo lopussa.

Tänne suunnille olisi pitänyt tulla aikoja sitten, eikä jäädä väkisin Melbourneen kökkimään! Soli turhaa ja täällä on liikaa nähtävää. Tavallaan vähän kaduttaa, että siirrettiin lentoja. Tulee kiire ja rahat vähenevät. Jos ei oltaisi siirretty lentoja,olisi aikaa pysähtyä töihin. Ilman ihmisiä Suomessa siirtäisin oman lennon takaisin syyskuulle, etsisin töitä ja nauttisin vielä vähän aikaa!

Koska tänään paistaa aurinko, voitaisiin jättää Emu resortti.. Jonne vaan nukkuu, check out on 10am. ja Keppelille olisi kiva päästä ajoissa. Pyykkiäkin pitäisi kai pestä, mutta se voi odottaa.

mon 13/6/11
11:30pm
Ei lähdetty vielä tänään, huomenna vasta. Lautta lähtee päivittäin 10:30am ja oli vielä asioita hoitamatta. Vietettiin päivää rannalla ja oli mukavaa. Paloin ehkä vähän aurinkorasvasta huolimatta.. :(

Oon lukenut paljon. Eipähän ole tarvinut leikkiä sosiaalista. Duma Keytä rannalla ja Easter Paradea hostellilla. Toivoin, että sen olisin saanut tänään loppuun, mutta ehkä kolmasosa jäljellä vielä. Ja väsyttää. Huomenna tulee olemaan kivaa herätä aikaisin.

Ranta oli kaunis, päivä hiljainen. Huomista ja Keppeliä odotellessa.. Toivottavasti hyvä snorklaussää ja siistiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti